Nu öppnar succén vid Norra MosBor du i Kumla och Örebro-området och behöver besikta din bil?
Den 27 augusti slog Opus Bilprovning upp dörrarna för ytterligare en besiktningsstation – denna gång vid Norra Mos i Kumla.
– Missa inte vårt exklusiva öppningserbjudande, säger Joachim Persson, stationschef på Opus Bilprovning i Kumla.

Opus Bilprovning är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning. I Sverige har de 89 stycken besiktningsstationer vars syfte är att arbeta för ökad trafiksäkerhet och en bättre miljö. De har genom sina smarta tjänster gjort det både effektivare och enklare för oss att besikta våra bilar.

På den nyöppnade besiktningsstationen i Kumla utför Opus Bilprovning kontrollbesiktning av lätta fordon såsom personbil, MC, lastbil, släpvagn, husbil och husvagn. De genomför också registreringsbesiktning för fordon upp till 3 500 kilo, fordonstester, gasolkontroll, besiktning av lyftplattform och obokade efterkontroll för personbilar.
– Vi erbjuder även ”slippa vänta-garantier” som bland annat innebär att du vid exempelvis en obokad efterkontroll för lättare personbilar inte ska behöva vänta på en kontroll i mer än 20 minuter. Får du vänta längre erbjuder vi 50 procent rabatt, säger Joachim Persson, stationschef på Opus Bilprovning i Kumla.

Öppningserbjudande
Fram till 30 november 2018 har Opus Bilprovning ett öppningserbjudande på besiktningsstationen i Kumla. 
– Missa inte vårt exklusiva öppningserbjudanden där du kan kontrollbesikta din lätta personbil för endast 395 kronor.
Till erbjudandet

Fakta: Då ska du besikta din bil
De nya besiktningsreglerna som trädde i kraft 31 maj gör att slutsiffran upphör att styra när det är dags för besiktning. I stället ska personbilar och lastbilar som inte överstiger 3 500 kg i totalvikt kontrollbesiktas:

  • Första gången senast 36 månader efter den månad då den togs i trafik första gången
  • Andra gången senast 24 månader efter den månad då den första besiktningen utfördes
  • Därefter senast 14 månader efter den månad då dess föregående besiktning utfördes

Om du är osäker på om din bil behöver besiktas kan du snabbt och enkelt kontrollera det på egen hand.
– Du kan testa själv genom att slå in registreringsnumret på bilprovning.se. Här kan du även boka tid direkt – och få tid för besiktning inom 24 timmar, avslutar Joachim.

 

Om oss
Den 5 november 2012 tog vi över ansvaret för att driva 71 stycken av Bilprovningens tidigare stationer. Vi har sedan starten arbetat med att utveckla verksamheten och fortsätta arbeta för en ökad trafiksäkerhet och bättre miljö.

Vi arbetar även med att öka kundnyttan genom att ha högre tillgänglighet, förenkla tidsbokningen och se till att kunderna får bästa möjliga upplevelse när de ska besikta sitt fordon.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer: 0775- 500 300 
E-post: kundtjanst@opusbilprovning.se


 

Adress: Fordonsgatan 2
692 71 Kumla