Nyhet: Relax & Reload Yogaresa till Grekland – med Niana by Curando

Vill du ta en paus från vardagen och investera i dig själv? Få en extra energiboost inför hösten genom att boka in en wellnessresa till Grekland som kombinerar olika typer av yoga med mer fysiska och dynamiska pass. Det finns fortfarande möjlighet att boka in dig på denna härliga resa då det finns platser kvar.
– Våra resor tar dig till nya nivåer för din personliga hälsoutveckling, träning eller livsstil – oavsett om du åker själv eller tillsammans med vänner eller familj, säger Anna Hansson, vd på Hansson & Restore.

Det blir allt mer populärt att åka iväg på olika yoga- och träningsresor för att ladda batterierna och komma ned i varv. Hansson & Restore anordnar resor som passar såväl vana utövare som nybörjare, oavsett ålder – och det finns platser kvar med avresa till Grekland och Spanien redan i höst.

Hansson & Restore har arrangerat tränings- och livsstilsresor sedan 1991. I samarbete med VING och friskvårdsföretaget Niana by Curando lanserar de under 2018 yogakonceptet ”Relax and Reload”. Tanken är att erbjuda alla, såväl ensamresenärer som familjer, en paketresa som kombinerar yoga och träning med humor, glädje, rörelse, svett, upplevelser och medelhavsmat.

”För kropp och själ”
Höstens första yogaresa avgår till Rhodos 7 oktober och du kan resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Här får du spendera en vecka på ett högkvalitativt boende i Kallithea nära havet. Väl på plats får du tillgång till ett träningsprogram med fyra pass per dag.
– Vi vill att du ska hitta lugnet och styrkan genom både lugna och fysiska yogapass. Vi har bland annat hathayoga, poweryoga, medicinsk yoga och dynamisk yoga – men även pulshöjande intervallträning, konditionspass och stabilitetsträning för att du ska få en komplett träning för både kropp och själ.

Vill du se hur träningsschemat kan se ut? Klicka här

Under veckans gång får du ta del av olika workshops i en hälsosam livsstil, återhämtning och andning. Du får även möjlighet att prova spännande aktiviteter såsom SUP, vandring och cykling.
– På kvällarna minglar vi och tillsammans med träningsgruppen testar vi lokala råvaror och rätter på väl utvalda restauranger.

Läs mer om yogaresan till Rhodos 7-14 oktober och säkra din plats redan idag!

”Fyllas med energi”
Mellan 7 och 14 december anordnar Hansson & Restore även en yoga- och träningsresa till Gran Canaria. Här finns det två olika koncept att välja bland.
– Vi anordnar två resor under veckan. En är anpassad för alla och en för aktiva 50-plussare. Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill komma iväg på en härlig resa under årets slut tillsammans med en kompis, partner, sambo, säger Anna, och fortsätter:
– Med hjälp av våra unika team och olika program kommer du att fyllas med energi och oavsett om du reser med andra eller själv kommer du att få ett minne för livet, avslutar hon.

Läs mer om resan till Gran Canaria 7-14 december och boka här
Här läser du mer om Relax and Reload för 50+

Hansson & Restore i samarbete med Niana by Curando och Ving.

Boka våra träningsresor 2018:

Yoga & träningsresa till Grekland
7-14 oktober 2018 Sunwing Kallithea, Athena, Rhodos.
Boka här!

Träningsresa Relax & Reload på Gran Canaria
7-14 december 2018 Sunprime Atlantic View, Playa del Inglés, Gran Canaria.
Boka här!

Träningsresa Relax & Reload 50+ på Gran Canaria
7-14 december 2018 Sunprime Atlantic View, Playa del Inglés, Gran Canaria.
Boka här! 

Kontakt:
Mail: anna@niana.se
Telefon: 070 773 62 54