Nytt år, ny start: Nu får du 40 procent rabatt hos Bodystore.com

Med ett nytt år kommer ofta en önskan om förändring och nystart. För dig som vill investera i ditt välmående under 2024 erbjuder Bodystore.com 40 procent rabatt på en stor del av sitt breda utbud. 

Passa på att testa produkter som kan minska stress, öka ditt proteinintag, stötta din hud, ditt hår och dina naglar och boosta D-vitaminintaget, säger Sofie Hultqvist, sortimentansvarig på Bodystore.com. 

Ta del av erbjudandet här!

Det är ingen hemlighet att många av oss sätter upp hälsorelaterade mål vid årsskiftet. Oavsett om du vill förbättra din kost, komma i form eller bara må bättre, kan Bodystore.com vara din partner på den det nya årets resa. Sofie Hultqvist, sortimentansvarig på Bodystore.com berättar att deras sortiment omfattar allt från kosttillskott och proteinpulver till naturliga hälsokostprodukter som kan hjälpa dig att nå dina mål.

– Vi har lanserat kampanjen vi kallar ”Nystart” för att sänka tröskeln för fler att investera i sitt välmående under 2024 och här erbjuds en mängd produkter ur vårt stora hälsokostsortiment med upp till 40 procent rabatt.

Här ser du alla erbjudanden.

Fyra populära produkter
Bland alla Nystartserbjudanden hittar du bland annat livsmedel, hud- och hårvård, sportnutrition samt vitaminer och kosttillskott. En av de fyra mest populära produkterna berättar hon är Ashwagandhakapslar, gjorda av örten ashwagandha som länge använts inom ayurvedisk medicin för att främja avslappning och minska stress – vilket passar perfekt för att hantera det nya årets påfrestningar.

– Sedan har vi
Clean Collagen, ett kvalitetsval för dig som vill stödja din hud, hår och naglar med hjälp av det viktiga proteinet kollagen, som bidrar till hudens elasticitet och styrka.

Sofie förklarar att vasselproteinchoklad kan främja muskeltillväxt och återhämtning genom att kroppen ökar sitt proteinintag, vilket passar perfekt för de som börjar träna i årsskiftet.

– Slutligen får vi inte glömma bort den mörka årstiden och vårt behov av D-vitamin, som kan avhjälpas med Veganska vitamin D3-kapslar, som dessutom kan hjälpa till att stödja ditt immunsystem och benhälsa. Det finns mycket man kan göra för att börja det nya året på bästa sätt och vi uppmuntrar alla till att bibehålla sin hälsosamma livsstil året ut!

Bodystore – gör det enkelt att ta hand om kropp

Bodystore finns för dig som vill investera i din hälsa och leva en sund och inspirerande livsstil. Vi strävar efter att vara den enda butiken våra kunder behöver för att hitta allt de söker för sin hälsa och vi är glada för att just du väljer att följa med oss på denna resa.  

Bodystore är en av Sveriges största hälsokostaffärer. Vi har ett mycket stort utbud av produkter inom många olika kategorier kopplade till sundhet, hälsa och träning. Hos oss hittar du allt från kosttillskott till mat, skönhetsprodukter, träningskläder och -redskap, hygien, smink och mycket mer.  

Läs mer på www.bodystore.com.