Öka vinterns mysfaktor med en eldstad

Möt familj och vänner runt värmen i vinter! Jengo lanserar ett flertal stilrena eldstäder som ökar mysfaktorn i trädgården och gör det möjligt att flytta ut köket även under årets kallare månader.

De flesta älskar att umgås i trädgården under sommarmånaderna – varför sluta med det bara för att kylan och mörkret kommer? Med en mysig eldstad att samlas kring får trädgården en stilren accessoar samtidigt som värmen och ljuset blir en naturlig samlingspunkt.

Att hitta rätt eldstad hos Jengo är enkelt, det enda du behöver göra i att landa i vad du är ute efter. Vill du ha en praktisk plats för eldning, en bärbar grill, en mysig värmekälla, elegant belysning – eller kanske alla delar?

Jengos Cook King eldfat Bali är så säker att den kan placeras uppe på altanen. Här kan ni elda, grilla korv eller bara njuta av det charmiga ljusskenet. Eldstadens smarta form hindrar den brinnande veden från att spridas även vid hård vind, och det har två smidiga handtag som gör det enkelt att flytta.

Färg som skiftar med tiden
Alla eldfat som du hittar hos Jengo är handtillverkade i Europa. De är gjorda av tjockt stål där delarna svetsats samman för att skapa en konstruktion som är lika stabil som den är snygg. Materialet råstål gör att eldfatets färg skiftar med tiden, vilket inte påverkar produktens funktion utan bara skapar en charmig, robust känsla.

Ett mer klassiskt elegant eldfat kan ge vilken trädgård som helst ett välförtjänt ansiktslyft. Eldat Fyrkant är 70x70 centimeter stor och bara 30 centimeter hög, vilket gör att den lyser upp sin omgivning på ett hemtrevligt sätt. Vill du hellre flytta ut köket i vinter och kunna bjuda vänner och familj på en god grillmåltid är Tripod grill årets julklapp till dig.

Som värmekälla till denna stativgrill kan du använda en lägereld, traditionella kolbriketter eller ett eldfat. Dess väderbeständiga konstruktion gör att det kan stå ute året om – det blir en snygg inredningsdetalj till trädgården som uppskattas även under de ljumna sommarkvällarna. Att du kan ställa den på vilket underlag som helst är en fördel, en annan är att den snabbt kan plockas upp och ner samt smidigt transporteras genom att helt enkelt fälla ihop den på mitten.

Vi på Jengo vill göra din trädgård och uteplats till en oas där du trivs och kan ta tillvara på sommaren och vårens bästa stunder. Med ett noga utvalt sortiment med fokus på kvalitet, hållbarhet och skandinavisk kvalitet hjälper vi dig att skapa mer tid och plats för ett skönare uteliv. För att garantera snabba och säkra leveranser finns flertalet av våra produkter på vårt eget lager i Kungsbacka utanför Göteborg.

Läs mer här