På Kiwa Inspecta bidrar du till ett säkrare samhälleVill du vara med och göra vårt samhälle säkrare? Har du en teknisk bakgrund? Vill arbeta i och bidra till en trevlig och hjälpsam kultur på jobbet? Då vill Kiwa träffa dig!

Kiwa strävar efter att vara den bästa partnern inom säkerhet genom besiktning, provning och certifiering. För att uppnå sin vision är det du och dina kollegor på Kiwa Inspecta som är den viktigaste pusselbiten.

”Vi värdesätter både ett högt tekniskt kunnande och förmågan att vara inkännande med kunder och kollegor”
Kiwa Inspectas ledord är Trust Quality Progress.
"De är grunden till våra gemensamma värderingar i företaget och en av de viktigaste delarna i vår långsiktiga strategi", säger Linda Barrén Sundgren.

Vill du bli en del av Kiwa och bidra till ett säkrare samhälle så hör av dig! Kiwa Inspecta berättar gärna mer om hur det är att jobba hos dem.
"Nu vill vi utöka vår styrka med bl.a. besiktningsingenjörer inom OVK, tryck och lyft i Skåne. Vi värdesätter både ett högt tekniskt kunnande  och förmågan att vara igenkännande med kunder och kollegor”, säger Linda Barrén Sundgren, HR-chef på Kiwa Inspecta.

Om Kiwa Inspecta

Vi utför besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning för ett säkrare samhälle. I Sverige har vi ca 650 med- arbetare på 26 kontor över hela landet. Kiwa-koncernen finns i över 40 länder.

Det här erbjuder vi:

  • Stort eget ansvar
  • Utvecklingsmöjligheter
  • Tryggt företag som satsar på framtiden
  • Kunniga och hjälpsamma kollegor
  • Trygghet med kollektivavtal    och generösa förmåner

För fler av våra lediga tjänster gå in här och klicka på Karriär.

Hemsida: www.kiwa.se
Telefonnummer: 010-479 30 00