Gör dina pooldrömmar till verklighet – så enkelt är detGår du i pool- eller spabadstankar? Då är Poolkemisten det självklara valet för dig i Malmöområdet. Hos dem hittar du inte bara kvalitetspooler och spabad till bra priser, du får även inspiration till att hitta din drömpool i butiken.

Den som tror att det är en tråkig historia att köpa pool eller spabad får tänka om när de kliver in i Poolkemistens härliga butik i Toftanäs, Malmö. Här får du verkligen en upplevelse och känner känslan av hur det skulle kännas att ha en pool eller ett spabad, tack vare den fina miljön, inredningen och möjligheten att klämma och känna på alla produkter. Tillsammans med proffsig personal, som kontinuerligt utbildas i alla produkter och därmed kan allt om dem, är Poolkemisten det självklara valet om du vill ha hög kvalitet till ett bra pris.

Spabad och simspabad
Till skillnad från förr i tiden då pool på tomten var höjden av lyx, kan du i dag få din drömpool till en högst rimlig kostnad. Just nu kan du även investera i ett simspabad – en slags kombination av spa och pool, som du enkelt installerar på tomten och kan använda året runt. Den är enkel att desinficera och rengöra. När det kommer till rengöring av kropp och hår erbjuder Poolkemisten produkter från varumärket Scandinavian Spacare, speciellt framtaget för att ta bort klordoft.

Olika typer av pooler
Glasfiberpoolen är det optimala för kunden som vill ha en pool snabbt under sommaren, i en glasfiberpool kommer trappor och isolering färdigt för att underlätta byggnationen. Välj mellan en rad olika modeller för att hitta just den perfekta poolen för dig och din familj. Thermopoolen är den optimala poolen för dig som vill bygga i dina egna mått och som vill ha en av marknadens mest isolerade pooler.

Vill du spana in Poolkemistens utbud och se vilken pool som passar dig allra bäst? Klicka här!

Uppvärmning och skydd med pooltak
Något som växt med åren i popularitet är pooltaket. Ett skydd för poolen, absolut – men även en slags gratis uppvärmning.
– Det blir som en växthuseffekt där inne, så fort solen är framme värms vattnet upp, förklarar Jenny Johnsson, marknadsansvarig på Poolkemisten.
Poolkemisten har länge haft ett bra samarbete med bland andra Pahléns, Hayward och Gullberg & Jansson.

Användbara tillbehör
Vill du att det ska bli enklare att sköta din pool eller spabad finns det många tillbehör hos Poolkemisten. Bland annat en självgående poolrobot, som gör att du kan njuta mer och arbeta mindre. En värmepump är ett effektivt sätt att värma upp din pool för att kunna börja bada tidigare och sluta senare på säsongen. 

Fördelar med pool
Sommaren 2018 minns de flesta som en av de varmaste somrarna någonsin. Troligtvis var det fler än någonsin då som önskade att de hade en pool. Jenny Johnsson tipsar om att vara ute i god tid när det är poolskaffardags.
–Det är ju lite som ska fixas innan poolen är på plats och redo att användas. Men när det väl är klart kommer du älska hur praktiskt och underbart det är, säger Jenny.

Läs mer om Poolkemisten

Poolkemisten startades som ett familjeföretag 1996 i Malmö. Poolkemisten har växt sedan starten och flyttade 2015 till större lokaler på 600 kvadratmeter på Toftanäs. Som familjeföretag värnar vi om våra kunder och produkterna vi säljer, och med över 20 års erfarenhet är vi stolta över våra produkter. Vi väljer även att gå ett steg längre och vara med från köp till användning genom vår jourtelefon fram till kl. 21:00 alla dagar i veckan, och även genom utbildningar om kemi och produkt – allt för att kunden ska känna sig säker.

Vi är den stora och lilla kundens butik, vi har allt från kemi till pooler och spabad. Vårt motto är att du ska få samma höga service vad du än väljer att köpa hos oss.

Tveka inte att kontakta oss för offert och prisförslag. Klicka här!

Vår butik ligger på Topplocksgatan 9B på Toftanäs i Malmö. Klicka här för karta. Öppettider: vardagar 10-18 och lördagar 10-16. Söndagar 11-15.
Telefonnummer: 040-494994
Mailadress: 

info@poolkemisten.se