Rätt affärssystem ger företag förutsättningar att växa snabbt

För att kunna driva ett framgångsrikt företag är ett effektivt och flexibelt affärssystem en förutsättning. Det internationella webbaserade systemet Sage Enterprise Management gör det komplexa enkelt. Med säker mobil tillgång kommer användare åt all nödvändig data och funktioner oavsett var man befinner sig och vilken plattform man använder.

Skillnaden mellan olika affärssystem kan vara stor och att välja rätt system kan både göra din verksamhet effektivare och mer lönsam. Sage Enterprise Management (tidigare X3) är nästa generations affärssystem för företag som vill växa snabbt och kommer med en rad fördelar.

– Det är ett internationellt affärssystem som används av företag i fler än 80 länder världen över vilket är en stor fördel om man har internationella ambitioner. Det finns också en stor valfrihet i hur man väljer att drifta det, antingen i sin egen miljö eller genom olika cloudlösningar, berättar Fredrik Jansson, vd på Aktiebolaget Systemstöd som står bakom affärssystemet i Sverige.

 

Internationellt community
Sage Enterprise Management kommer med ett stort internationellt community i vilket erfarenheter delas och tilläggslösningar tas fram som vem som helst kan nyttja. Flexibiliteten är en av de största styrkorna, förklarar Fredrik.

– Systemet är plattformsoberoende och fungerar på både Mac, PC, iOS och Android. Det är mycket skalbart affärssystem med billig inträdesnivå som kan skalas upp med fler användare och funktioner. Att det är flexibelt och konfigurerbart ser många kunder som en stor fördel.

Sage är en stor aktör med rejäla muskler att driva den tekniska utvecklingen framåt. Utvecklingen sker annars kundnära och resulterar i ständiga förbättringar.

– Eftersom Sage är en så pass stor spelare och aktör inom affärssystem kan vi ligga i framkant och hänga med utvecklingsmässigt. Vi tror inte på outsourcad utveckling utan arbetar nära våra kunder i små steg, vilket ger en snabbare effekthemtagning. Våra utvecklare sitter med kunderna och pratar deras språk, vilket skapar ett väldigt effektivt samarbete.

Personliga relationer
Bolaget har tjugo års erfarenhet av branschen och kunderna utgörs av allt från mindre lokala familjebolag till multinationella miljardkoncerner. Även om systemet står i fokus är det vinnande receptet de personliga och långvariga kundrelationerna, menar Fredrik.

– Vi är väldigt prestigelösa i vårt lösningsframtagande och vi vet att när kunden deltar aktivt blir lösningen bättre. Det som är avgörande för oss är hur vi bemöter våra kunder och det förtroendet de har för oss. Vi tror mycket på personliga relationer och alltid se människan.

Läs mer om Systemstöd och Sage Enterprise Management här 

Systemstöd är ledande leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3 affärssystem och konsulttjänster kring Jeeves ERP inom definierade branscher i Sverige. Vår affärsidé är att tillsammans och i närhet med våra kunder utveckla och förvalta affärssystemlösningar baserade på Sage X3 eller Jeeves ERP, som stöd för kundernas affärsprocesser och därmed bidra till ökad konkurrenskraft och lönsamhet. Systemstöd är en organisation bestående av verksamhetskonsulter.