Så kan du slippa pinsamma svettfläckar i sommarAtt svettas är fullt naturligt och ett sätt för kroppen att reglera kroppstemperaturen.
Men för den som lider av överdrivna svettningar kan livskvaliteten påverkas kraftigt – inte minst med en sommar runt hörnet.
Absolut Torr kan hjälpa dig att motverka svett och dålig lukt – i upp till sju dagar.

Du som besväras av dina svettningar eller lider av överdrivna svettningar, Hyperhidros, kan uppleva att det sociala livet hämmas. Kanske påverkas livet till den grad att du inte vill räcka upp handen i klassrummet, undviker yrken och arbetsuppgifter med sociala kontakter, drar dig undan från sociala och privata sammanhang, packar ner klädombyten eller håller dig borta från sommarens aktiviteter. Med Absolut Torr kan du ta kontroll över dina svettningar – och återfå livskvaliteten.

– Överdrivna svettningar drabbar mellan tre till fem procent av befolkningen men få känner till att det är ett tillstånd man kan behandla och att det finns hjälp att få. Vänder man sig till sin vanliga vårdcentral upplever man kanske dessutom att problemen inte tas på allvar, säger Jenny Nyström, marknadschef på Impolin AB.
Lider du av överdrivna svettningar? Läs mer om hur du kan få hjälp här

Finns som praktisk våtservett
Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till sju dagar och kan användas mot alla typer av svettningar; bland annat arm-, fot- och handsvett. 

Den klassiska varianten från 1980-talet duttar du i sin enkelhet på huden med hjälp av en dab-o-matic applikator och med den praktiska Wipe, Absolut Torr som våtservett, kan du enkelt applicera produkten på till exempel händer, fötter och större hudpartier.

Vill du köpa Absolut Torr? Hitta en återförsäljare här eller beställ direkt härifrån

Jenny förklarar att Absolut Torr som antiperspirant skiljer sig markant från vanliga deodoranter.
– Antiperspiranter förhindrar svettningen, medan deodoranter syftar till att mildra eller maskera svett och svettlukt. Absolut Torr är dessutom fri från parfym, färgämnen och konserveringsmedel så den som ändå vill bibehålla doften från en deodorant kan kombinera användningen av Absolut Torr med en doftdeodorant.

”En stor befrielse”
Kunderna som testat Absolut Torr uttrycker sig positivt om effekten: ”Den första Deon jag har provat som håller vad den lovar” avlöser ”Nu slipper jag oroa mig så mycket” och ”Det är en stor befrielse att inte tänka på svettfläckar.”

Vill du läsa vad kunderna tycker? Klicka här

Impolin AB

Dermix Absolut Torr är ett registrerat varumärke som ägs av Impolin AB, en distributör som arbetar med konsumenters och patienters hälsa och välmående.

Impolins ledstjärna - Improved living

Impolin ska med effektiva, väldokumenterade, högkvalitativa och goda produkter hjälpa människor att må bättre och uppnå högsta möjliga livskvalitet.

Läs mer här

Beställ här