Rekryteringsmässa för dig som jobbar eller vill jobba inom skolsektorn



Vill du skapa bättre förutsättningar i ditt yrkesliv eller säkra ditt drömjobb?
Då kan du nätverka med utställare och andra besökare den 27:e mars på Sveriges största rekryteringsmässa inom skolsektorn – Skoljobbsmässan.
Här kan du också lyssna till spännande föredrag och prova på olika aktiviteter.

Kanske har du arbetat inom ditt område ett par år och vill prova en ny tjänst eller arbeta för en annan arbetsgivare? Då ska du passa på att anmäla dig till Skoljobbsmässan – en perfekt mötesplats för dig som vill mingla runt och säkra ett nytt jobb.

27:e mars är det dags för Skoljobbsmässan på Clarion Hotel Sign. På plats hittar du bland annat utbildningsföretag, kommuner, privata skolor, rekryteringsföretag, bemanningsföretag och internationella arbetsgivare. Utställarna rekryterar till alla tjänster inom skola, både till fasta och kortare uppdrag. De erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med bra arbetstider, engagerade medarbetare, bra lön, goda utvecklingsmöjligheter och förutsättningar att verkligen göra skillnad.
Se vilka utställare som kommer att vara på plats 

Lyssna till spännande föredrag
Bli inspirerad och fördjupa din kunskap om några av arbetsgivarna som finns på plats under dagen. Du kan exempelvis lyssna på Solna stads talare Mathias Andersson som arbetar som lärare och Helen Värm Papadopoulou som arbetar som förskollärare. De kommer att prata om språkutveckling, digitalisering och trygghet i Solna stads skolor och förskolor.

Prova på-aktiviteter
På mässan kan du även delta i olika aktiviteter. Du kan bland annat vara med och tävla om ett presentkort på mat och bli snabbintervjuad på plats – ett perfekt tillfälle att nätverka med utställarna.
Hitta hit 


27 mars 2018

Skoljobbsmässan är Sveriges största rekryteringsmässa för personal inom skola, förskola och universitet. Här samlar vi engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Besaök mässan för att mingla med din framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av våra utställare på plats. Mässan erbjuder ett utbud av utställare från hela Sverige som söker personal till både fasta tjänster och vikariat.

Varmt välkommen till Skoljobbsmässan 2018 mellan 12:00 till 19:00 med fri entré för alla besökare.

– Träffa utställare och möt din nya arbetsgivare
– Lyssna på föredragshållare
– Nätverka med utställare och andra besökare
– Skapa bättre förutsättningar i ditt yrkesliv
– Säkra ditt nästa drömjobb