Så gör du trädgården redo för sommaren – billigt och enkelt!

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är hög tid att göra trädgård och hem redo – men känner du likt många andra att plånboken är plattare än vanligt? Då är jem & fix det perfekta byggvaruhuset för dig! Både i butik och online finner du ett brett sortiment med byggmaterial, trädgårdsprodukter, heminredning och leksaker till riktigt överkomliga priser.

Med 200 butiker runt om i Sverige, Danmark och Norge, butiker nära villaområden och generösa öppettider, gör jem & fix det smidigt och prisvärt för dig att ordna det du vill i hemmet och trädgården. Här möts förmånliga priser och familjefokus, med produkter för alla!

– Vi erbjuder låga priser till alla våra kunder, oavsett vad man handlar. Det är inte alla företag som gör det, men hos oss är det samma pris i alla våra butiker och på vår webbshop. Vi värdesätter alla våra kunder lika högt och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser i samtliga butiker. Som en familjeägd verksamhet med en genuin familjetouch i sortimentet, är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser, säger Fredrik Hennings, vd för jem & fix Sverige.

Rusta upp hem och trädgård inför utesäsongen
Inför vår- och sommarsäsongen är jem & fix särskilt stolta över sitt breda utbud av trädgårdsrelaterade produkter. Hos dem finner du nämligen allt trädgården behöver såsom marksten, gräsmattegödsel, gräsfrö, ogräsduk och mycket mer. Sortimentet inkluderar även trallbrädor, gräsklippare och trimmers för att hjälpa dig att hålla trädgården i toppskick.

Preppa inför sommarens pool- och strandhäng
jem & fix erbjuder inte bara praktiska och tekniska produkter för trädgården. Varuhusen har även ett familjeorienterat utbud med leksaker för barn och roliga badprylar som passar alla åldrar. Här finns allt från rutschkanor, till roliga och interaktiva leksaker som passar perfekt för hela familjens trädgårdsaktiviteter. Perfekt inför sommarsemestern!

Smidigt med självbetjäning
jem & fix butiker är enkelt och tydligt uppbyggda, så att du som kund enkelt kan hitta varorna på egen hand. Butikerna har ofta en mindre personalstyrka på plats, vilket bidrar till att hålla priserna låga. Dessutom erbjuds du gratis lån av släp, samt drive-in för enklare lastning av tyngre produkter. Detta i kombination med det breda sortimentet inom bygg, hem och trädgård, gör jem & fix till det perfekta valet av varuhus att vända sig till för hela säsongens behov!

jem & fix är en lågprisbyggmarknad med produkter inom bygg, hem och trädgård. Vår målsättning är att erbjuda så billiga priser som möjligt, för att fler ska ha möjligheten att själva fixa, renovera och uppdatera i hus och trädgård. Kort och gott vill vi ge alla mer fix för pengarna!

Besök jem & fix här!