Så gör Sheraton Stockholm Hotel för att skapa unika konferenserSka ert företag ha konferens och vill ha en mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga?
Nu kan ni avnjuta konceptet Sheraton Paired på Sheraton Stockholm Hotel.
– Det viktiga med en bra pairing är hur mat och dryck samspelar och därigenom skapar oväntade smakupplevelser, säger Mischa Billing.

Sheraton Stockholm Hotel är ett förstklassigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet erbjuder 465 rymliga gästrum med hög komfort, Sheraton Fitness och 24 timmars roomservice. Sheraton har även Stockholms mest flexibla konferensvåning som kan ta emot events och konferenser för upp till 600 personer. 

Nu gör de en helt ny satsning när det gäller matupplevelsen på sina konferenser i samarbete med Misha Billing, känd som sommeliére, smakexpert och lektor i måltidskunskap. Med sin gedigna kunskap om kombinationen mat och dryck har hon tillsammans med Sheratons Executive Chef Fréderic Bertuit komponerat totalt sex trerättersmenyer och fem bufféer inklusive drycker särskilt framtagna för hotellets konferens- och mötesgäster. 
– Vi har märkt en ökad efterfrågan bland våra gäster och kunder när det gäller genomtänkta matkoncept på konferenser, möten och evenemang. Maten är idag ett viktigt inslag för ett lyckat event, precis som många andra komponenter. Med de nya konferensmenyerna kommer våra mötesgäster att få en unik och inspirerande matupplevelse, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotel.
Nyfiken på vilken mat och dryck som finns på menyn? Klicka här

”När vi har skapat menyerna har vi utgått från rena men karaktäristiska smaker”
Konceptet Sheraton Paired matchar maträtter med premiumdrycker i innovativa kombinationer, vilket ger er som konferensgäster möjlighet att utöka och uppleva smaker på ett nytt sätt, samtidigt som ni får lära känna det lokala köket. För att knyta an till Sheratons internationella företagskultur kommer de nya pairing-menyerna på Sheratons konferensavdelning att ha influenser från USA, Indien, Asien, Sverige och Medelhavet. Menyerna går att få både dagtid och kvällstid, allt för att passa alla typer av möten.

Sheratons nya konferensmenyer är första steget i ett längre samarbete med Mischa Billing i skapandet av nya Sheraton Paired-menyer på hotellet under 2018.
– Det viktiga med en bra pairing är just hur mat och dryck samspelar och därigenom skapar oväntade smakupplevelser. När vi har skapat menyerna har vi utgått från rena men karaktäristiska smaker från olika länders matkulturer och lyft fram dem genom noga utvalda drycker, både vin, öl och alkoholfria alternativ, säger Mischa Billing.
Läs mer om Sheraton Paired X Mischa Billing 


Om oss
Mitt i city ligger Sheraton Stockholm Hotel med sina 465 rum. Här befinner du dig endast ett stenkast från Stockholms Centralstation, som är ett perfekt läge för den moderna resenären som vill ha ut så mycket som möjligt av sitt besök. Med Gamla stan, Mälaren, Stadshuset och Riddarholmen som grannar är det enkelt för dig att uppleva Stockholms allra bästa sidor. Här är du alltid nära design, kultur, historia, mat, konst och avkoppling. Sheraton Stockholm Hotel är en del av Marriott International, Inc. som är världens största hotellkedja med 6500 hotell världen över.

Kontakt
Varmt välkomna att kontakta oss på telefon eller e-post.

Telefonnummer:
08- 412 37 00
E-post:
groups-events.stockholm@sheraton.com

Adress: Tegelbacken 6, box 195, 101 23 Stockholm.