Så kommer du igång med träningen!Kom igång med träningen på riktigt, en gång för alla. På våra tre studios, ett på Stureplan och två vid Slussen, får du ta del av gruppträning som du aldrig upplevt tidigare. Under fyra intensiva veckor kommer du tillsammans med Fightbox gå genom eld och vatten. Se fram emot att bränna flera tusen kalorier, svettas floder och ha roligt medan du gör det!

Fightbox är ett träningskoncept som startade redan 2015. Hos oss är ni samma team som kör bootcampet från start till slut. Vi stöttar och pushar varandra. Träningen är rolig, omväxlande och utmanande – Du kommer inte tröttna på schemat för dagens pass.

Boka din plats här!

FIGHTBOX BOOTCAMP
Fightbox Bootcamp innehåller 16 olika träningspass med fokus på styrketräning. Här kör vi funktionell träning, cirkel- och fightfys, utmanande crosstraining och HIIT. Passa på att testa de roligaste träningspassen som finns, vi lovar att det är värt det!

HÄR HITTAR DU FIGHTBOX BOOTCAMP:
• FIGHTBOX SLUSSEN
• RUNBOX SLUSSEN
• FIGHTBOX STUREPLAN

Läs mer om Fightbox Bootcamp här!

RUNBOX BOOTCAMP
Det nya konceptet Runbox Bootcamp fokuserar på löpning, boxning på säck och HIIT. Det innovativa helkroppsträningspasset passar alla åldrar och är lätt att hänga med i, men det innebär inte att det är lätt träning. Här bränner vi kalorierna med både löpband och styrketräning på 45–75 minuters pass.

HÄR HITTAR DU RUNBOX BOOTCAMP:
RUNBOX SLUSSEN

Vill du veta mer om Runbox Bootcamp? Klicka här!

ALLA KAN DELTA

Vi har specialiserat oss på bootcamps och stöttar dig som haft svårt att finna motivationen på egen hand på gymmet. Instruktörerna som leder klasserna gör det med tydlighet och hejar på för att det ska kännas kul att köra ett pass en tidig morgon. Sedan start har vi arrangerat över 100 bootcamps och är bäst i branschen på det vi gör.

Upplev den roligaste träningen som finns. I Bootcampet erbjuds varierande och utmanande träningspass med fokus på kondition och styrka i en fungerande symbios. Svettigt och jobbigt, men absolut inte omöjligt. Du behöver inga förkunskaper – vi lär dig allt du behöver känna till för att träna hållbart.

Konceptet med bootcamps har inte bara revolutionerat träningen, utan livet för många, och varit precis den push som behövs för att komma igång och bli sitt bästa jag. Under fyra roliga och intensiva veckor kommer vi ge dig den mest givande perioden i din motionskarriär.

Boka din plats här!

ALLT DETTA INGÅR MED BOOTCAMP
• Frukost från Juiceverket efter passet
• Digital introduktionsworkshop
• 30 dagar Lifesum Premium
• Kroppscanning (valfritt)
• Rekommenderat kostschema (valfritt)

NÄR KAN JAG BÖRJA?
Varje månad startar fyra olika bootcamps. Du kör fyra dagar i veckan, under fyra veckor.
• Slussen Fightbox Bootcamp kl. 06.15
• Stureplan Fightbox Bootcamp kl. 06.00
• Runbox Bootcamp kl. 06.30
• Runbox Bootcamp kl. 18.45

Förbered dig på den roligaste träningen som finns och att komma i ditt livs bästa form. Vad väntar du på?

Fightbox är ett träningscenter som kombinerar crosstraining, kampsport och gym under samma tak. Detta i nattklubbsmiljö och med hög intensitet. Vårt fokus ligger på gruppträning i olika former men vi erbjuder även konditionsmaskiner och klassiskt gym.

Besök hemsidan här.