Så neutraliserar du illa lukt – med nya innovationen SmellsfineVårt luktsinne arbetar konstant, och enligt amerikanska studier kan en människa känna av så mycket som en biljon olika lukter. Flera av dessa är obehagliga och besvärande – att få bort dem kan vara en stor utmaning. Med hjälp av anti-luktduken Smellsfine går det både snabbt och enkelt att ta bort dålig lukt – vare sig det är i hemmet, bilen eller i båten.

En vardag utan illa lukter är något som många aktivt strävar efter. Därför använder vi parfym på kroppen, doftljus på bordet och doftgranar i bilen för att dölja odör – eller bekämpningsmedel för illaluktande och besvärande tillfällen.

Att bli kvitt dåligt lukt är inte enkelt, exempelvis tenderar garderober och bilar att lukta illa. Detta kan motverkas enkelt med Smellsfine anti-luktduk tillverkad av Scandinavian Nonwoven.

Här kan du läsa mer om Smellsfine

– Anti-luktduken fångar upp illaluktande molekyler och omvandlar dem genom en naturlig process som tar bort den dåliga lukten. Detta genom impregnering enligt den patenterade teknologin Prebona CompoTech, berättar Filip Larson, säljare av Smellsfine på Hellström & Co, och fortsätter:

– Duken blir inte heller ”mättad” utan jobbar oavbrutet dygnet runt, och håller i flera år. Skulle den bli lite smutsig så är det bara att kasta in den i tvättmaskinen, sen är den redo att användas igen med samma funktion.

Anti-luktduken är en miljövänlig produkt, uppfinning och produktion är svensk. Impregneringen av det naturliga ämnet kisel är miljöcertifierad med godkännande av Bluesign och Oeko-Tex. 

– Funktionen har testats enligt tre olika ISO-certifierade testmetoder och visar eliminering av lukter upptill 99%. Det är en väldigt säker produkt att ha i sin vardag.

Få mer information om Smellsfine här

Funkar så gott som överallt
Anti-luktdukarna fungerar att använda i princip alla lägen, och det krävs inte många dukar för att bli kvitt den ovälkomna lukten. Varje paket innehåller fyra dukar, och två dukar brukar räcka till en bil, tre till en husvagn och en eller två i en garderob. 

– Det är en mycket enkel produkt för dig som vill ta bort lukter i garderoben eller bilen. Många applicerar duken på väggen i garderoben, under skrivbordet, i sopförvaringen, i kylen, i badrummet eller på klädgalgarna, något som visat sig vara mycket effektivt, förklarar Filip. 

En ljus och luktfri framtid
Den nya innovationen lanserades i år och finns idag i ett trettiotal fysiska butiker i Sverige och i flera nätbutiker, men genom ett pågående arbete ökar distributionen för varje vecka och Smellsfine kommer under det närmaste året finnas i många svenska hem. Det är en vision som Filip är tämligen övertygad om blir verklighet. 

– Smellsfine är en produkt som är lätt att gilla och att använda, vilket även attraherar återförsäljarna som uppskattar den starka miljöprofilen och hållbarheten över flera år, avslutar Filip Larson.

Hellström & Co AB grundades 2014 och har tillbringat större delen av det senaste decenniet att hitta kvalitetsprodukter och underlätta distributionen till företag. Vi har kammat marknaden och hittat produkter som vi anser gör livet enklare för svenskar. Ett innovativt familjeföretag som drivs av morfar och barnbarn, vi förenklar distributionen av produkter till återförsäljare samt företagskunder! Hellström & Co AB är distributör av Smellsfine.

Vi har kontor och lager i Arninge, Täby.