Så ordnar du ditt eget hemmaspa – med DermosilDå vädret utanför fönstret växlar mellan strålande sol och snöblandat regn kan det kännas svårt att veta hur du ska ta hand om din kropp och din hud. Spåren efter det kalla vintermörkret både syns och känns. Kanske har du även haft en stressig vinter. Nu är det därför extra viktigt att ägna dig själv lite omtanke, något som ger avslappning och återhämtning för både kropp och själ.

Vad passar då bättre än ett hemmaspa?  Boka in en kväll som bara är din där du  skämmer bort dig ordentligt och ger lite extra kärlek till hela din kropp och förbereder den för våren. Dermosil har tagit fram de bästa tipsen för hur du får ett härligt och avkopplande hemmaspa i ditt badrum.

Glöm inte att vara i nuet. Stäng av din mobil, sätt på avslappnande musik och tänd några ljus.

 1. Piggare hud med peeling
  Ett första steg för vårhuden är peeling. En peeling hjälper dig att skrubba bort vinterglåmigheten och få en piggare hud med vacker lyster. I Dermosils sortiment hittar du peeling för både kropp och ansikte. En av våra favoriter är Kaura Socker Kroppspeeling som innehåller äkta havre och vårdande mandelolja. Applicera på fuktig hud med cirklande, masserande rörelser. Avsluta med att skölja med varmt vatten och känn hur oemotståndligt mjuk huden blev! 99 kr / 250 g

  För ansiktet hittar du Classic Ansiktspeeling, en krämig och lätt löddrande peeling som med bland annat avokadoolja och naturligt riskross effektivt peelar och ger huden vacker lyster. 69 kr / 100 ml

  Här hittar du fler kroppsskrubbar!

 1. En räddare för torrt och slitet hår
  En hårinpackning är ett måste under ett spa! Nu på våren kan håret dessutom kännas torrt och slitet efter vintern och behöver få lite extra kärlek och omsorg. Vitaliserande hårmask som bland annat innehåller sheasmör och arganolja är en riktig räddare när håret har det tufft. Den gör håret mjukt, följsamt och glansigt. Fördela jämnt i handukstorkat hår. Låt verka 5-10 minuter innan du sköljer ur. 99 kr / 150 ml
 2. Vårda dina fötter på djupet
  Glöm inte bort fötterna! Eftersom du kanske inte är ute och springer lika mycket just nu är detta den perfekta tiden för att vårda dina fötter på djupet. Skrubba bort förhårdnader och ojämnheter med Saltskrubb för fötterna – skrubben är berikad med äkta enbärsolja som både mjukgör, piggar upp, rengör och avlägsnar döda hudceller.För extra mjuka och vackra fötter smörjer du sedan in dig med sammetslena fotbalsamet Fotbalsam för natten, med peelande PHA- och AHA-syror som hjälper till att förhindra förhårdnader, vårdande sheasmör och uppiggande enbärsolja. Du applicerar krämen på torra och rena fötter innan du går till sängs och vaknar sedan underbart avslappnad.

  Se alla Dermosils fotvårdsprodukter

 3. Ge din hud en riktig boost
  En ansiktsmask kan verkligen göra under för din hud! Vitamin E Ansiktsmask Hyal x 4 kommer att bli din bästa och skönaste vän. Med växtoljor, E-vitamin och fyra olika hyaluronsyror hjälper den till att ge huden extra fukt och kraft. Applicera ett synligt lager på ren hy och låt verka i 10 – 15 minuter. Torka bort överflödig ansiktsmask från huden med bomullspad eller skölj med ljummet vatten. 85 kr / 40 ml.

 4. En riktig vårkick!
  Nu är du nästan redo för vår och ljusare tider! För att helt jaga vintern på flykten och få en hälsosam, solbrun glow kan du smörja in dig med Brun utan sol mousse som gradvis ger en naturlig och vacker solbrun ton samtidigt som den återfuktar. 95 kr / 150 ml.

  En nyhet i Dermosils sortiment är Brun utan sol-gel för ansiktet som ger ansikte, hals och dekolletage en naturlig, solkysst look. Applicera gelen var tredje dag för att bibehålla en jämn, gyllene ton. 85 kr / 75 ml.

  Ta hjälp av en appliceringshandske för att vara säker på ett jämnt och vackert resultat. Jobba i cirklande rörelser.

  Här ser du fler Brun utan sol-produkter