Smartphone? Här är mobilskalet som kan skydda mot farlig strålningNio av tio har en smartmobil i dag och fördelarna är flera – hit räknas inte de radiovågor som skickas ut och tas upp av din kropp när du ringer, sms:ar och surfar. RP of Sweden har tagit fram moderna mobilskal som reducerar onödig strålning med upp till 99 procent.

Att allt mer blir mobilt och att skärmtiden ökar drastiskt är inte en uppseendeväckande nyhet och forskningen om de hälsorisker som kommer med användningen pågår för fullt. Vissa menar att mobilanvändning kan öka risken för oxidativ stress och världshälsoorganisationen (WHO) pekade nyligen på att radiovågor skulle kunna klassas som cancerframkallande.

RP of Sweden har utvecklat mobilskal i aluminium som reducerar strålning med så mycket som upp till 99 procent.

– Många är beroende av sin mobiltelefon i dag och tittar vi på forskning hävdar många att hjärnan påverkas av användningen. Om vi jämför med gårdagens mobiler är det betydligt mer strålning det handlar om i dag. Vissa hävdar att det inte är någon fara, andra att det är förenat med en stor fara. Det kommer nog alltid finnas två läger och det gäller att bilda sig en egen uppfattning.

Vill du veta mer om RP of Swedens strålningsreducerande mobilskydd? Klicka här

Att främja människors hälsa i en digitaliserad värld blev startskottet till RP of Sweden. De strålningsreducerande mobilskalen bygger på en unik uppfinning och har tagits fram i samarbete med en av Sveriges främsta experter inom området för strålning. Med över 40 års erfarenhet i frågan är det även samma person som övervakat de mätningar som gjorts. Det är mätningar som gjorts i norra Finland hos ett av de mest kompetenta mätningsföretaget i branschen. De är delvis utförda i SAR, uW/M2 och via 3D.


Från vänster: White Ice, Nude och Pure Aluminium

I dag finns mobilskalen i sex exklusivt utvalda färger och finishar – och all produktion görs i Sverige.

– Vi har velat ta fram skalen i förebyggande syfte och framförallt för att skydda barn och ungdomar som är tio gånger mer känsliga än vad vi vuxna är. När vi lyckades reducera nästan all strålning förstod vi att våra mobilskal borde intressera mobilanvändare över hela världen.

Har flera fördelar
Bortom strålningsfrågan kommer skalen med flera andra fördelar. De har inte har någon påverkan på batteritid eller täckning vid normala förhållanden, de är helt brandsäkra, stötsäkra – och väger mellan 40 och 60 gram. Dessutom är de miljövänliga och 100 procent återvinningsbara.

Vill du beställa ett mobilskal? Klicka här

I sortimentet hos RP of Sweden finns även strålningsreducerande hörlurar och ”Anti-blue”-skyddsglas som dels skyddar telefonen mot krossade skärmar men även från blått ljus. Under våren lanseras dessutom routerskydd och skydd för surfplattor.

– Om du tappar mobiltelefonen i marken kan du få betala reparationskostnader på mellan 1 000 och 6 000 kronor beroende på mobilmodell. Med vårt skyddsglas slipper du det. Dessutom kan det skydda dig från blått ljus som har visat sig bidra till tidigt åldrande av huden och även syn- och sömnsvårigheter.

Fem av fem stjärnor
En av de kunder som beställt ett mobilskal från RP of Sweden beskriver sin nöjdhet med fem av fem stjärnor.

– Blankt och fint skal, mycket stylish! Supernöjd! Bra och snabb service.

Här hittar du sortimentet hos RP of Sweden

 

RP of Sweden är en svensk utvecklare av moderna strålningsreducerande mobilskal med tillhörande skyddsglas. I vårt sortiment hittar du även strålningsreducerande hörlurar och routrar. 

Här kan du shoppa hos oss

Varmt välkommen att kontakta oss vid frågor!

E-post: info@rpofsweden.com