Forskaren: ”Så kan du bli kvitt dina ledbesvär – helt naturligt”Stela och onda leder kan göra vardagen problematisk och humöret lågt. Är du en av dem som ser förbrukning av smärtstillande läkemedel som ett nödvändigt ont så kan nyheten Zincumin vara din lösning. Det är ett unikt kosttillskott som både kan lindra och förebygga ledbesvär med hjälp av enbart naturliga ingredienser.

– Du kan få en påtaglig förändring redan efter två veckor och full förändring efter en till två månader, säger Lars Lindmark, nutritionist och doktor inom medicinsk vetenskap.

Ordspråket ”allt blir bättre med tiden” stämmer in på mycket i livet. Ledhälsa kan däremot i de allra flesta fall räknas som ett undantag. När du passerat femtio är det inte ovanligt att du från en dag till en annan besväras av onda leder när du rör på dig. Om smärtan kvarstår och kanske till och med ökar kan det på lång sikt påverka både livskvalitet och hälsa. Många ser daglig förbrukning av smärtstillande läkemedel som den enda lättillgängliga lösningen och tänker inte på den höga skaderisken som dessa kan medföra på exempelvis leverfunktion.

Räddaren i nöden stavas Acrilex Egenvård som nyligen lanserade Zincumin; ett naturligt alternativ som både verkar snabbt och har en lätthanterlig dosering. Blir du inte nöjd så får du pengarna tillbaka.

Läs mer om Acrilex Egenvård här

"Snabb förändring"
Lars Lindmark, nutritionist och doktor inom medicinsk vetenskap, berättar att det revolutionerande kosttillskottet innehåller en blandning av standardiserade extrakt från ingefära, gurkmeja och vitamin C som har ett bevisat bra upptag i kroppen. Han menar att vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har stor betydelse för broskets normala funktion, att ingefära hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet och att gurkmeja stöttar den allmänna ledhälsan.

– Zincumin är dessutom enkel att dosera; efter två veckor behöver du endast ta en kapsel om dagen – utan att förändringen minskar. Många andra kosttillskott behöver du äta i betydligt större doser för att få önskad förändring. Den låga dosen gör med andra ord Zincumin helt unik och minskar risken för att du glömmer att ta ditt dagliga intag. De flesta får en påtaglig förändring efter två veckor och full förändring efter en till två månader då smärtan halveras.

Här ser du alla produkter från Acrilex Egenvård

Resultat av 20 års forskning
Lars Lindmark har forskat på ingefära och dess förändringsförmåga i 20 år. Han menar att Zincumin är en specialanpassad vidareutveckling av tidigare produkter där man fokuserat extra mycket på att skapa förutsättningar för bästa möjliga upptagningsförmåga i kroppen.

– Mycket har hänt inom forskningen kring  ingefära de senaste 20 åren – man har till exempel upptäckt att ingefära och gurkmeja passar utmärkt ihop för just lindring av inflammatoriska symptom då de härstammar från samma ursprungssläkte. Kombinationen har testats i en belgisk studie där 200 personer fick inta en låg dos under en period på 8 veckor där resultaten blev enbart positiva – vilket är helt unikt och ganska fantastiskt när man tänker på att det är helt naturliga ingredienser.

"Passar alla behov"
Oavsett ålder eller behov kan ett dagligt intag av Zincumin bidra till en rad hälsofördelar. Via en kapsel får du i dig samma mängd fullvärdigt extrakt som motsvaras av cirka 30-50 gram av respektive färsk ingrediens – vilket annars kan vara svårt att få i sig på daglig basis. Utöver rörliga, smärtfria leder kan du därmed få en stabil grund av anti-inflammatoriska ingredienser som både kan förebygga och lindra träningsvärk och muskelsträckningar.

Se listan med Acrilex Egenvårds återförsäljare här

Acrilex Egenvård är ett egenvårdsföretag som utvecklar och marknadsför växtbaserade kosttillskott, fiskolja, vitaminer och mineraler. Sedan 1998 har företaget varit en del i och utvecklat svensk egenvård och tillverkar sina produkter i nära samarbete med sina producenter. Acrilex produkter säljs på apotek och i hälsokostbutiker runt om i Sverige och nu även på export.

Lars Lindmark har forskat på ingefära och dess effekter i 20 år.