Uppgradera ditt hem med Arlos smarta dörrklockaNär sommaren börjar lida mot sitt slut och semestern är över är det många som lämnar hemmakontoret för att gå tillbaka till det riktiga kontoret. Men lugn – du kan fortfarande ha full koll på allt som händer i närområdet kring ditt hus! Med Arlos smarta dörrklocka behöver du inte vara hemma om grannen eller ett bud plingar på – det räcker att ha din smartphone för att se och prata med den som står vid ytterdörren.

I dagens uppkopplade samhälle behöver inte övervakningsprylar endast vara en fråga om säkerhet – det är också ett sätt att göra vardagen enklare och mer bekväm. Arlo erbjuder marknadens modernaste övervakningskameror och med den smarta dörrklockan Arlo Wire-free Video Doorbell når det smarta hemmet nya höjder!

Direktnotis till din smartphone
Dörrklockan har Full HD-kamera, högtalare och mikrofon och kan monteras vid ytterdörren eller altandörren. När någon plingar på – eller om den detekterar en rörelse i närheten – skickas en notis till din smartphone, oavsett var du befinner dig. Du kan därefter antingen välja att spela upp ett förinspelat meddelande eller om du vill prata med personen direkt via din telefon.

– Det är väldigt praktiskt om man till exempel ska ta emot ett bud men inte är hemma. Då kan du se och prata med budet via din videodörrklocka direkt på mobiltelefonen, säger Mimi Grosselius, Nordic Sales & Marketing Coordinator på Arlo.

Köp Arlo Wire-free Video Doorbell på elgiganten.se

Säkerhetsaspekten viktig
Bekväma funktioner och smarta hem i all ära, men så har vi ju också en viktig säkerhetsaspekt. Är du tillbaka på jobbet eller kvar i sommarstugan så agerar den smarta dörrklockan även som övervakningskamera. Den kan detektera rörelse i närområdet och kan utlösa en siren som du kan sätta på manuellt i appen eller ställa in automatiskt om något verkar misstänkt.

– Man får dessutom tillgång till en 3 månader gratis provperiod av Arlo SMART som bland annat ger dig fler valmöjligheter och där man kan skräddarsy vilka områden dörrklockan ska detektera aktivitet i, vill du till exempel bara täcka området vid dörren kan du välja det. Du kan även välja om den ska reagera på människor, djur eller föremål så du alltid får smarta och relevanta notiser till din telefon, säger Per Kristian Nygard, Account Manager på Arlo.

Varmt mottagande
Mottagandet av Arlo Wire-free Video Doorbell har varit varmt med flera fina recensioner. I M3 och PC För Alla har den fått 4 av 5 i betyg – mycket tack vare unika funktioner som mörkerseende och Full HD-video med brett synfält i 180 grader. Man får helt enkelt en väldigt bra bild av vem det är som plingar på dörren – även från kontoret.

Our vision is to bring peace of mind by connecting and protecting what people care about the most.

We build trusted, lifelong customer relationships by creating innovative, smart security solutions that deliver an exceptional user experience.