Upptäck framtidens tak – utvinn mer energi med ett snyggt SunRoof

Framtidens tak är här! Var med och skynda på övergången till hållbar energi med ett tak gjort av solceller. Läs om fördelarna med ett SunRoof.

Att ersätta ditt nuvarande tak med ett tak gjort av solpaneler, i stället för att lägga en utanpåliggande anläggning på taket, har många fördelar. Genom att välja ett byggnadsintegrerat solcellstak maximerar du den miljövänliga energiproduktionen och får samtidigt ett betydligt snyggare tak – och med SunRoof får du hjälp med hela processen.

Kraftfull solenergi utan kompromisser
Det unika med SunRoofs lösning är att den ger samma funktion som traditionella solceller, men här produceras förnybar energi från hela takytan. Du får kraftfull solenergi utan att behöva kompromissa med funktion, design, underhåll eller hållbarhet. Ett SunRoof är dessutom betydligt lättare och hälsosammare för huset än att sätta på solpaneler på ett befintligt tak. Det skyddar även mot väder och vind, och förhindrar att fåglar och andra djur bygger bon under solcellspanelerna.

Hållbar energi till hela hemmet – med ekonomiska fördelar
Genom SunRoofs IOT-system får du full kontroll över din solenergi genom en användarvänlig app. Här får du tillgång till detaljerad information om din förbrukning och produktion. Du kan täcka hela byggnadens energibehov med ditt nya solcellstak!

Den el som du har producerat och som du själv inte konsumerar, sänds ut på elnätet och säljer som grön el till någon annan. Det blir alltså ett takbyte som betalar för sig själv i längden. Du får avkastning på investeringen redan dagen efter installationen och ökar samtidigt marknadsvärdet på din bostad. Med 30 års garanti kan du också känna dig trygg med att du installerar något som håller över tid.

Var med och skynda på den globala övergången till förnybara energikällor! Läs mer om SunRoof här

Så här går det till:

Nybygge:
Om du bygger en ny bostad har du de bästa förutsättningarna att designa ditt SunRoof tak sömlöst i arkitekturen. SunRoof kan då samarbeta med dig och din arkitekt för att skapa en lösning som passar dina behov och smak.

Befintligt tak:
För dig som har ett hus och vill skaffa solceller kan SunRoof hjälpa dig att implementera ett solcells-tak. Då genomför de ett komplett takbyte där det befintliga taket rivs ned till råspont och ersätts med ett SunRoof.

SunRoof är unika och siktar på att bli bäst i klassen
När du beställer ditt SunRoof så får du också tillgång till SunRoofs projekt-app My.SunRoof. Detta är helt unikt i branschen och för dig som kund kan du följa allt som händer kring ditt projekt i appen. All kommunikation med projektledare och Customer Care samt en SunRoof FAQ och SunRoof community finns där för att säkerställa att du som kund får en trevlig upplevelse under projektets gång men även får ta del av tips från andra.

Sugen på att skaffa ett SunRoof? Klicka här

Snygg, stilren och diskret design
Att ersätta hela taket med ett SunRoof gör inte bara att du utvinner mer energi, du får dessutom ett betydligt snyggare tak och solcellerna ”stör” inte på samma sätt som när de sätts på taket.

Se före- och efterbilderna: