Vårens must-have för din hälsa: Kosttillskott från Health Royals

I en värld där vår hälsa och välmående borde prioriteras högre har Health Royals med sin banbrytande produkt Wellness Beauty & Mind satt en ny standard för kosttillskott för kvinnor. Nyligen belönad med Beauty Oscar 2024 för Bästa Kosttillskott, står denna innovation som ett bevis på företagets engagemang för att förena vetenskap och naturens kraft i varje kapsel. 

Health Royals kosttillskott Wellness, Beauty & Mind är inte bara ett kosttillskott; det är en daglig investering i din hälsa och skönhet. Med en grund i japansk teknologi och svensk innovation, erbjuder detta prisvinnande tillskott en unik blandning av naturliga, noggrant utvalda ingredienser som syftar till att stärka din hy, ger din kropp och ditt sinne ny kraft att både prestera och komma till ro under dygnets alla timmar.  

Det många av våra kunder uppskattar är att de kan ersätta en mängd av sina vanliga kosttillskott med bara en produkt. Wellness Beauty & Mind har så mycket nyttigheter i sig och är en omfattande hälsolösning, vetenskapligt utformad för att leverera resultat, berättar Ebba von Geijer, vd för Health Royals.  

Vad som gör Wellness Beauty & Mind så speciellt:  

  • Prisbelönt formulering: Hyllad för sin unika sammansättning och förpackning, beskriver juryn produkten som "Skräddarsydda lyxiga kosttillskottet, med flera patent inbakade. Dessutom snyggt förpackat."

  • Främjar äkta skönhet inifrån:  Bio-fermenterad vegansk hyaluronsyra från Japan kombinerad med phytoceramider från det franska växtriket. Dessa vetenskapligt beprövade och noga utvalda ingredienser minskar effektivt tidiga ålderstecken såsom fina linjer och rynkor. De samverkar perfekt för att ge din hud djupgående och varaktig återfuktning, vilket leder till en fylligare hud med naturlig lyster.

  • Kraftfull allt-i-ett formula: Viktiga vitaminer och mineraler, Omega3 från alger och ett unikt patenterat melonjuiceextrakt från Frankrike. Denna sammansättning av ingredienser av högsta kvalitet främjar optimalt välmående, stärker immunförsvaret, minskar stress, stödjer bättre sömn och ökat fokus och bidrar till en stark benstomme och ett hälsosamt hjärta. Allt i en och samma produkt som speglar vår filosofi: att äkta skönhet kommer från en harmonisk balans inifrån och ut.  

 Ebba von Geijer delar sin glädje över den prestigefyllda Beauty Oscar 2024-utmärkelsen:

– Att bli belönad med Beauty Oscar är inte bara en stor ära, det bekräftar vårt engagemang för kvalitet. Vi är passionerade över att möjliggöra för kvinnor att stärka sitt välbefinnande och omfamna sin skönhet. Att höra hur våra produkter bidrar till att våra kunder känner sig mer strålande och levande är det som verkligen driver oss.  

Följ länken och läs mer om Wellness, Beauty & Mind

 

En stilren förpackning

Utöver dess innehåll, sätter Wellness, Beauty & Mind en ny standard för hur kosttillskott presenteras. Ebba berättar att man ville utmana den traditionella bilden av kosttillskott.

Våra fokusgrupper avslöjade att många kvinnor döljer sina kosttillskott i skåp på grund av deras trista förpackningar. Resultatet är en stilren, miljövänlig förpackning som speglar både produkternas och användarnas elegans och medvetenhet. Vi vill att man skall känna en stolthet över att man jobbar aktivt med sin hälsa.  

Läs topprecensionerna om Wellness, Beauty & Mind här

 

Upptäck Health Royals exklusiva sortiment

Health Royals erbjuder även exklusiva produkter som Hair Beautification för ett starkare och mer glänsande hår, som innehåller Keranat från växtriket som minskar håravfall med 50 procent och reducerar torrhet i hårbotten, enligt publicerade studier. De har även ett populärt ekologiskt oljebaserat serum Beauty Before Dawn för en effektiv återfuktning av huden med en naturligt frisk doft och som ger ett långvarigt glow, samt SkinCare Beauty Tech– ett måste för professionell hudvård i hemmet och ger en uppstramande effekt och reducerar fina linjer enligt kliniskt test. 

Välkomna våren med exklusiva erbjudanden från Health Royals! Köp vårt prisbelönta kosttillskott "Wellness, Beauty & Mind" med 50% rabatt på första prenumerationen eller utforska vårt fulla sortiment och få 20% rabatt på alla produkter i vår butik. Erbjudandet gäller fram till 7 april.

Njut av fri frakt inom Sverige och upplev våra prenumerationer utan bindningstid. Vill du hellre göra ett engångsköp? Inga problem, vi har alternativet för dig.

Använd koden SPRING50 på kosttillskottet "Wellness, Beauty & Mind” för halva priset (ord. pris 690 kr). Utforska hela sortimentet med koden ALL20 för 20% rabatt.

Ta steget in i vår värld och upplev skillnaden med Health Royals.

Ta del av erbjudandet här!