Vansta Trädgård presenterar toppmodernt växthus i nytt showroomFör att lyckas allra bäst med egna grönsaker, plantor och blommor är ett växthus att föredra. Vansta Trädgård introducerar nu det nya växthuset Cultivar, som passar trädgårdsintresserade, vare sig du är proffs eller nybörjare.

Det nya moderna växthuset Cultivar fokuserar på användbarhet och teknik istället för dekorationer och viktorianska element.
– Producenten är väldigt etablerad i branschen och ligger bakom de flesta engelska växthussuccéerna, berättar Vansta Trädgårds vd Berenike Munthe.

Det perfekta växthuset för stilren odling
Växthuset är perfekt för den som vill odla ändamålsenligt utan krångel. Smarta planteringsbord och hyllor finns som tillbehör och växthuset behöver inte stå på en murad grund, som de flesta andra växthus, då man enklare kan bygga upp växthuset på en plan yta.
Cultivars design är stilren med rena linjer och en mjuk grå färg. Det går att ha glas hela vägen ner till marken eller den mer exklusiva designen med randigt glas nedtill.
Ventilationen är a och o i ett växthus i och med att det krävs bra ventilation för att det ska fungera. I Cultivar har detta förenklats avsevärt med automatisk ventilering för både till- och frånluft. Istället för flera små luckor som behöver öppnas manuellt kommer Cultivar med endast en stor glasskiva i nocken, som dessutom öppnas automatiskt. Även dörren har fått sig ett lyft: istället för att haka fast dörren med en krok fastnar dörren automatiskt i uppställt läge med hjälp av en sugkoppsanordning.

Se videoklipp på Cultivar här 

Nytt showroom ger plats för mer inspiration
För den som vill titta på Cultivar finns nu möjligheten när Vansta Trädgård precis har öppnat sitt nya showroom vid infarten till Båstad. Det går även att beställa växthuset i företagets mindre showroom inne i centrala Stockholm.
I showroomet i Båstad kommer Vansta Trädgård äntligen att kunna visa alla sina hus i full skala. Men, det är inte enbart växthus som kommer finnas i det 350 kvadratmeter stora showroomet utan också en butik fylld med fina accessoarer till trädgård och orangeri. Där kommer de också ha den första stora utställningen utanför Storbritannien av leverantören Haddonstone som gör krukor, urnor, fastighetsbeklädnader och gjuten kalksten.
Nytt för Vansta Trädgård blir också deras arkitektsstudio.
– Där kan man sätta sig ned med oss och titta på prover och material och få hela servicen för att bygga sitt kompletta orangeri eller trädgård, säger Berenike Munthe.

För den som vill köpa ett växthus eller orangeri, hitta vackra detaljer till sin trädgård eller nya växter kommer ett besök till Vansta Trädgårds showroom i Båstad vara väl använd tid.

Orangeriet och allt som finns i och omkring det

Vansta Trädgård har en spännande vår framför sig med flera temadagar:
15–19 maj håller de Medelhavsdagar och fyller huset med medelhavsväxter och håller i vinprovningar.
För den rosintresserade kommer de ha rosfest 3–7 juli med rosprovning, föredrag och ett hus fyllt med rosor!

För mer information: 
https://vanstatradgard.se

Kontaktinformation: 
info@vanstatradgard.se
Showroom & Kontor:
08 520 274 80