Vart bär det av i sommar? – Så fixar du den perfekta semestern i SverigeMöjligheterna att upptäcka Sverige har blivit större! Hitta smultronställen i hela landet och boka din perfekta semester med hjälp av First Camp. Ett enkelt, tryggt och smidigt sätt fixen semester som passar dina önskemålUtbudet på över 1500 stugor från Boden i norr till Malmö i söder med allt för familjen, kompisgänget eller kärleksparet r det lätt att hitta rätt. 

Det härliga sommarmånaderna börjar äntligen närma sig. Kanske har du lämnat in semesteransökan men har inte en aning om vad ni ska hitta påFirst Camp har lösningen med ett brett utbud av campingplatser och stugor runtom i Sverige. Vare sig du söker ett familjevänligt alternativ med roliga aktiviteter eller en lugn vandring i natursköna miljöer har First Camp resmålet för dig. Allt finns samlat enkelt och smidigt på firstcamp.se.  

Vart bär din semester av i sommar?
Upplev midnattssol på den fantastiska norrlandskusten, natursköna områden vid Kosterhavet, den friska Västkusten eller solvarma klippor på Öland och ÖstkustenMed naturnära stugor kan ni ägna er åt aktiviteter såsom lugnt fiske och mysiga vandringsleder eller fartfylld mountainbikingDet finns något för alla helt enkelt! Stugorna som First Camp erbjuder finns i alla storlekar, miljöer och platser du kan tänka dig. Allt för att du ska kunna planera den perfekta semestern efter dina önskemål. 

Spana in destinationerna här

Barnklubb eller yoga?
First Camp har satsat stenhårt på sina aktivitetsprogram som finns på 25 utvalda campingplatser. Där erbjuds allt ifrån träningspass, kvällshowerquiz och barnklubben där samtliga aktiviteter är gratis för gästerna! Alla förtjänar vi en sommar full av skratt, äventyr och avkoppling. I barnklubben får de yngre träffa det populära lyckodjuret Yessi och delta i roliga, aktiverande och lärorika aktiviteter.  

En nyhet för i år är att det finns padelbanor på flera destinationer. Roligt för både stora och små som kan ta en match på utomhusbanorna mellan badet och buset på campingen. På 21 av destinationerna finns First Camps egna bistro- och restaurangkoncept. Där serveras god mat som passar alla och drinkar för de vuxna som kanske vill njuta extra till kvällsquizet 

Över 5500 aktiviteter – Läs mer här 

Trygg bokning med Flex
I dessa osäkra tider är det av största vikt att du känner dig trygg med att kunna ställa in om något händer. Det är ju inte otänkbart att någon blir sjuk eller att vädret bara inte blir som du önskat. När du bokar Flex kostar det lite mer men då kan du avboka till klockan 15 före ankomst oavsett anledning. Tryggt och enkelt. 

First Camp följer utvecklingen kring Covid-19 löpande och arbetar aktivt för sina gästers trygghet. 

First Camp är Skandinaviens största kedja inom camping. Vi finns på över 45 destinationer i Sverige och Danmark 

Från Boden i norr till Malmö i söder erbjuder vi 1 500 stugor och tusentals campingtomter för husbil, husvagn och tält.