Vill du se SM-finalen i innebandy? Passa på – trycket på biljetterna ökar

Snart går världens största innebandyevenemang: SM-finalen i innebandy av stapeln. De fyra bästa lagen gör upp i Ericsson Globe inför fullsatta läktare. Vilka färger kommer dominera läktaren i år?

Efter en händelserik säsong kommer lagen att göra upp om guldet och titeln Svenska Mästare i innebandy. Dramatik och spänning genomsyrar dagen som kommer att bli en rejäl folkfest. Mattias Linell är projektledare för SM-finalen som hålls i Ericsson Globe 27 april.
– De flesta besökarna på SM-finalen har varit hos oss tidigare och de kommer inte bara för två häftiga finaler, utan även för kringarrangemangen. Ett stort Funzone med aktiviteter och utställare, samt inte minst för hela innebandysveriges efterfest på Annexet senare på kvällen, säger Linell och fortsätter:
– Vår publik älskar arrangemanget, tar med familj och vänner och kommer för att se innebandy i världsklass. Det är häftigt att en stor del av publiken köper biljetter innan de vet vilka som kommer spela. Det blir garanterat en häftig upplevelse oavsett vilka lag som står på banan.

Köp dina biljetter till SM-finalen i innebandy här!

Ett fullsatt Ericsson Globe vid en SM-final innebär över 13 000 åskådare. Just nu finns det enbart några hundra biljetter kvar till försäljning.

Vill du köpa biljetter till SM-finalen? Klicka här!
Vill du köpa biljetter till Efterfesten? Klicka här!

27 april går SM-finalen 2019 i innebandy av stapeln i Ericsson Globe.

Köp biljetter online:
Läktarbiljetter
Efterfestbiljetter

Köp biljetter via telefon:
Stockholm Lives Callcenter: 0771-31 00 00
Öppet: måndag till fredag 9-18, lördag och söndag 10-14 (med reservation för ändringar)