Upptäck årets båtmässa hos Rodins Marin!

Är du redo att dyka in i båtlivets spännande värld? Då är Rodins Marins kostnadsfria båtmässa i Uddevalla platsen för dig! Med över 100 nya och begagnade båtar, inklusive de senaste 2024 års modellerna, bjuder mässan in till en helg fylld av fantastiska erbjudanden, spännande nyheter och härlig gemenskap för alla båtentusiaster.

Rodins Marin öppnar portarna till en av årets mest efterlängtade båtmässor den 3 februari,  både i Uddevalla och i Hunnebostrand. Besökare kan förvänta sig en helg där havets alla möjligheter står i centrum. Rodins Marins lokaler i Uddevalla erbjuder dessutom Skandinaviens största utställningshall med båtar!

– Vi är stolta över att kunna visa upp ett så brett utbud av båtar och tillbehör. Det finns verkligen något för alla här, oavsett om du är en erfaren båtägare eller bara drömmer om ditt första båtägande, säger Hannes Lundgren, försäljningsansvarig på Rodins Marin.

Nästa stopp: Båtäventyr
Från småbåtar till lite lyxigare alternativ, från vattenskotrar till pålitliga utombordsmotorer – allt finns på plats. Bland årets nyheter finns märken som Uttern, Finnmaster, Husky, och den nya sensationen Micore. Förutom båtar erbjuds även fyrhjulingar från Yamaha, praktiska trailers från Brenderup och en rad begagnade skatter.

– Båda mässorna har gratis inträde och besökarna kan se fram emot schyssta kampanjer och specialpriser. Det är en perfekt möjlighet att göra ett kap. Och det slutar inte där – mässan är en upplevelse för hela familjen. Prova sitta i olika båtmodeller, delta i spännande aktiviteter och njut av gratis kaffe, festis och tilltugg, tillägger Lundgren.

Spana in Rodins Marins produktutbud här

All ombord för nöje
Ett besök på Rodins Marins båtmässa blir således ett ypperligt tillfälle att dyka in i båtlivets underbara värld – och inspireras av allt från vackra båtar till likasinnade båtentusiaster.

– Vi ser fram emot att välkomna nya och gamla båtvänner. Det kommer bli en oförglömlig upplevelse för alla! Så oavsett om du är ute efter din första båt, behöver tillbehör till din nuvarande eller bara vill drömma dig bort en stund, är Rodins Marins båtmässa det perfekta tillfället att fördjupa ditt intresse, avslutar Hannes Lundgren.

Rodins Marin i Uddevalla och Hunnebostrand håller i kostnadsfria båtmässor med ett rikt sortiment av båtar, vattenskotrar, motorer och trailers. Det här årets mässor pågår från 3 februari till 18 februari och kommer att erbjuda attraktiva erbjudanden på nya och begagnade båtar, inklusive demobåtar och modeller från 2024.

Öppettider för båtmässan i Uddevalla är:

Vardagar 9-18
Lördagar 10-14
Söndagar 11-15

Öppettiderna för båtmässan i Hunnebo är:

Vardagar 8-17
Lördagar 9-14

Om tiderna inte passar går det bra att kontakta Rodins Marin så ordnar de en rundtur vid sidan av ordinarie öppettider.

Besök Rodins Marins båtmässa här eller kontakta dem direkt på 0522-998 88 (Uddevalla) och 0523-503 30 (Hunnebostrand).

Victor Christophe

Learn More →