Design som gör helheten – Beslag Design fyller 50 år

Beslag Design är familjeföretaget som satsar på detaljerna, det lilla extra som gör att inredningen lyfter till en helt ny nivå. I år fyller de 50 år – något som firas med ett spännande designsamarbete!

I pandemins tidevarv är det många som utvecklat ett förnyat intresse för hemmet och dess interiör. Och det behövs inga dyra, tidskrävande renoveringar för att skapa nytt liv i hemmet – mindre förändringar kan göra stor skillnad.

Beslag Design är ett familjeföretag i tre generationer som sedan starten 1972 försett såväl privatpersoner som butik, kontor, restaurang och hotell med utsökta inredningsdetaljer. Idag är de branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Designen präglas av kvalitet och sortimentet växer för varje år.

– Vi erbjuder inte bara handtag och knoppar utan har även andra stilrena detaljer för hemmet, såsom belysning, förvaring, badrumstillbehör och snygga lösningar för källsortering, säger Sandra Hemberg på beslag Design.

Jubileumskollektion med Monica Förster
I och med familjeföretagets 50 års-jubileum strålar Beslag Design samman med prisbelönta designern Monica Förster för ett unikt och tidlöst samarbete. Jubileumskollektionen släpps senare i år men Sandra Hemberg kan redan nu avslöja några av ledorden:

– Det är tidlöst men med en modern twist. Monica Försters design känns både självklar och gör avtryck med en tydlig identitet. Samtida utan att vara trendig, design som aldrig går ur tiden.

Detaljer som gör helheten
Ett rum berättar vem du är, och Beslag Design arbetar efter filosofin att låta detaljerna ta plats och bli en del av känslan. I 50 års tid har de skapat inredningsprodukter för tillvarons alla rum.

– Vi fångar upp trender och tendenser och har koll på det allra senaste, likaväl som det klassiskt stilrena. Det kan vara drömdetaljer till sovrummet och smakfulla detaljer till köket – detaljer som gör helheten, avslutar Sandra Hemberg.

Monica Försters jubileumskollektionen släpps senare i år – håll utkik på Beslag Designs kanaler för mer information.

Instagram

Pinterest

På Beslag Design brinner vi för inredning och detaljer. Vår affärsidé är enkel – att utveckla och marknadsföra ett innovativt och efterfrågat sortiment av beslag och inredningsdetaljer. Sedan 1972 har vi vuxit stadigt och idag är vi branschledande inom områdena beslag- och interiörprodukter. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Norden och delar av Europa.

Läs mer på https://www.beslagdesign.se/