Nu blir träningen enklare och roligare – Friskis Göteborg tipsar

I tider där hösten gör sig påmind, med krispigare luft och mindre sol, väljer många att investera i sin hälsa genom alla sorters träning. Att hitta en träningsform som både passar ens unika behov och gör det kul att komma tillbaka är inte alltid så lätt. Men med Friskis&Svettis höstsatsning på halvårskortet blir vägen mot hälsosamma träningsrutiner mycket smidigare.

Träning i alla dess former innebär en stor mängd olika fördelar, såväl fysiska som psykiska. Trots detta kan det vara svårt att få in det regelbundet i vardagen, och gymkortet används ofta mindre än man hoppats på.

Att hitta en träningsform som passar en själv och som dessutom går ihop med livspusslet kan ta tid, men det kommer att ge så mycket tillbaka i form av glädje och energi på sikt, menar Karolina Ideböhn, kommunikatör på Friskis&Svettis i Göteborg.

– För den som tidigare inte tränat regelbundet krävs det ungefär sex månader av kontinuerlig träning för att både hitta en träningsform som känns motiverande att planera in i vardagen och för att skapa hållbara rutiner. För vissa innebär det styrketräning medan för andra är det kanske konditionsträning eller både och. Det är olika för alla.

1596 kronor för sex månader hos Friskis Göteborg – se här

Dans, yoga, skivstångspass, spinning, eller gymmet – så hittar du din grej
Sätten att genomföra sin träning på är många till antalet, och Karolina förklarar vidare att det därför är fördelaktigt att i början av sin träningsresa försöka testa flera olika träningsformer. Friskis&Svettis i Göteborg har fullt utrustade gym, med drygt 400 olika pass varje vecka och cirka 50 olika typer av träningsformer hos sig. På så vis finns det alltid någonting för alla, menar hon.

– Vi anser att träning ska vara roligt och bidra till en vardag som man själv trivs bra med. ”Om du ska vilja träna hela livet måste det vara kul” är ett av våra ledord och med alla olika typer av träning som finns tillgängligt hos oss så är chansen stor att du hittar något som passar dig perfekt – och som är kul på vägen, berättar hon.

Vill du börja träna på Friskis?

Ett perfekt gymkort i höst
Med detta i åtanke tog Friskis & Svettis fram en kampanj på halvårskortet: där du under medlemskapsperioden får tid på dig att hitta din form av träning och komma i gång med dina nya rutiner. Till ett förmånligt pris och med träningsmöjligheter runtom hela Göteborg är det nu enklare och billigare än någonsin att inleda hösten på rätt spår.

– Sen när medlemskapet går ut om sex månader har du förhoppningsvis hittat exakt rätt träningsform och har kul i din träning. Då är vi självklart fortsatt tillgängliga för övriga former av medlemskap, ännu mer anpassade för vad du är ute efter, säger Karolina och avslutar:

– Tillsammans gör vi det enklare för alla att komma i gång och fortsätta med sin träning.

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Victor Christophe

Learn More →