Därför är Ines Dinos presentboxar mer populära än någonsinRådande pandemi har gjort det svårare att träffa släktingar i form av barnbarn, syskonbarn eller kusiner från andra städer. När avstånd ska hållas, framförallt för de äldre, kan det därför vara svårt att hitta en perfekt gåva till minstingen. Ines Dino erbjuder perfekta kombinationer av sköna och hållbara barnplagg i färdiga presentboxar, klara att levereras till någon liten som är nyfödd, firar dop eller kalas – eller kanske bara förtjänar en fin present.

Under sommarmånaderna passar många på att anordna födelsedagskalas, dop och andra festligheter för barnen. I tider där många äldre tvingas hålla avstånd till sina barnbarn, och där möjligheterna för många andra att umgås med sin nyfödda släkting är betydligt svårare, är det många som väljer att skicka en fin presentbox från Ines Dino till någon liten som de saknar.

– Att ge bort fina plagg som dessutom är hållbara och miljövänliga tycker jag är ett säkert kort som ofta uppskattas. Dessutom kan de skickas i form av fina presentboxar, något som är väldigt populärt, förklarar Mikaela, medgrundare av Ines Dino.

Vill du se hur plaggen i presentboxarna ser ut? Klicka här

Grundarna av Ines Dino heter Mikaela och Johan. När de letade efter kläder till sin nyfödda dotter Ines upptäckte de att det var svårt att hitta plagg som inte hade prinsessor, volanger eller stereotypa färger – därför valde de att skapa sina egna.
– Vi började skapa kläder som inte är designade med pojke eller flicka som utgångspunkt, utan helt enkelt stilfullt designade plagg för barn, berättar medgrundare Johan.

Här ser du hela sortimentet

”Håller i flera generationer”
Designern Jonas Eriksson har tagit fram designen på de bodies, tröjor, byxor och klänningar som erbjuds för barn upp till klädstorlek 110. Samtliga plagg är gjorda av mjuk och skön OEKO-certifierad ekologisk bomull och skapade för att hålla i generationer, genom att ärvas vidare från syskon till syskon, till kompisarnas barn eller helt nya ägare på andrahandsmarknaden.

– För oss är det viktigt att våra kläder kan användas oftare och får leva vidare för en hållbar värld, förklarar Johan.

Läs mer om Ines Dino här

I presentboxarna hittar du olika klädkombinationer i mjuk bomull och med roliga tryck på. Du väljer enkelt storlek och du betalar smidigt direkt på hemsidan.

– I de osäkra tiderna vi befinner oss i är det härligt att det finns fina och enkla tillvägagångssätt för att uppvakta de små på avstånd, avslutar Mikaela.

Vi saknade barnkläder som kändes rätt för vår Ines. Därför beslöt vi oss för att göra egna. Utan prinsessor och volanger i stereotypiska färger, med lekfulla motiv och med färger som passar alla.

Vi tycker helt enkelt att barn är barn. Kläderna är inte designade med pojke eller flicka som utgångspunkt, de är stilfullt designade för barn.

Hos Ines Dino hittar du bodies, tröjor, byxor och klänningar för barn upp till klädstorlek 110. Vi använder OEKO-certifierad ekologisk bomull i alla våra plagg som är designade i Sverige av Jonas Eriksson.