Det börjar med en idéÅF är det största ingenjörs- och designföretaget inom byggnader. Inom affärsområdet Buildings arbetar rådgivande ingenjörer och designers som brinner för att skapa värde för kunderna och öka deras lönsamhet.

ÅF är experter inom hållbar teknik i fastigheter, från Luleå till Lausanne. Med 1700 engagerade medarbetare på över 70 orter är de en lokal spelare på en europeisk spelplan.

Deras kunder är fastighetsägare, entreprenörer, industrier och andra aktörer. Framåtsträvare som väljer ÅF för att de är lyhörda och förstår kundernas affär. På så sätt skapas rätt lösningar för dem, deras kunder och kommande generationer.

Just nu söker ÅF:
Erfarna konstruktörer, handläggare och uppdrags-ledare inom bygg, el, sprinkler och VVS, BIM, energi, styr, kontroll och besiktning till deras kontor i Skåne med placeringar i Malmö/Kristianstad/Hässleholm/Lund/Helsingborg.

Bli en del av ÅF, gå in här för att se lediga tjänster

Om ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. ÅF skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik.

Kontakt
Tel: 010 505 00 00
Mail: info@afconsult.com