Så kan ni enkelt öka medarbetarnas arbetsprestation – tack vare nya kläder

Att investera i snygga företagskläder hjälper inte bara ditt företag att bygga varumärket utåt, det bidrar också till att ena medarbetarna. Allt fler branscher har nu insett vikten av employer branding berättar Dean Lax, vd på Swagg.
– Det är ett perfekt sätt att bygga teamkänsla och öka yrkesstoltheten. Vi på Swagg vill dock göra merch på ett bättre sätt än vad som gjorts förut, både ur ett kvalitets- och miljöperspektiv.

Flera studier visar att en snygg outfit kan påverka vårt psykiska välmående positivt, likaså förbättra våra prestationer på jobbet. Historiskt sett är det primärt olika former av byggarbetare som har sitt företags logga på allt från sina kläder till sina bilar, men nu börjar allt fler få upp ögonen för att branda sitt företag på flera olika sätt.

– Att förse sina medarbetare med olika typer av snygga kläder, med företaget stiligt broderat på plagget, är ett ganska enkelt sätt att öka den interna stoltheten, förklarar Dean Lax, vd på Swagg.

Besök Swaggs webbshop

Från gaming studios till serviceverkstäder
Swagg går in i sitt 37:e år som verksamma och har tidigare importerat allt från affischer till nyckelringar och kalendrar. Allt eftersom har fokus istället hamnat mer på textiltryck, men något som kvarstår ända sedan företagets start är deras högkvalitativa produkter.

– Vi utmärker oss allra främst genom hög kvalitet, och går efter GOTS (Global Organic Textile Standard). Vi tycker att det är väldigt viktigt med spårbarhet i supply chain, säger Dean Lax.

Att miljöfrågan är viktig kan nog de allra flesta företag vara eniga om, men hos Swagg är den alltid i första rummet. Produktionen sker lokalt i Stockholm, och genom att bland annat alltid byta till de produkter som är mest miljövänliga, utan att tumma på kvalitet och resultat, kan de garantera att Swaggs plagg är ett bra val för en bättre miljö.

– Utöver vårt miljöfokus har vi en gedigen kunskap efter så många verksamma år. Nu börjar alla från gaming studios till serviceverkstäder också förstå hur viktigt det är med employer branding, och det är viktigt att det görs på bästa möjliga sätt.

Kontakta Swagg här

Ett optimalt alternativ
Det råder ingen brist på alternativ för den som vill branda sitt företag, men genom Swagg kombineras deras kvalitet och miljötänk i ett. Deras vision är dessutom att vara marknadsledande inom båda områden.

– Vi vill göra merch bättre än den som gjorts förut, och vi har jobbat väldigt mycket med riktigt stora företag, som inte intresserar sig för de mer billiga, och ofta sämre, alternativen, säger Dean Lax och avslutar:

– Det är väldigt svårt att slå oss på fingrarna inom tryck, broderi och textil i Sverige. Därför är Swagg det mest optimala alternativet för de som vill ha riktigt bra kläder i riktigt bra kvalitet.

Den nuvarande verksamheten föddes ur företaget Swagg Imports som startades 1984 av nuvarande ägaren och grundaren David Lax. Företaget drivs idag av honom och hans son, Dean. Swagg Imports huvudsysselsättning var att fungera som grossist för allt ifrån affischer till nyckelringar, kalendrar och vykort m.m. Fokus skiftade över åren från grossistverksamhet till dagens textiltryck samt textilier och därmed bytte företaget namn till det nuvarande.

SNABB SERVICE, FLEXIBILITET & KVALITET

Vi har som målsättning att alltid förse våra kunder med snabb service, flexibilitet och kvalitet. Ett bevis på att vi har lyckats med detta är att vi har många återkommande kunder med starka varumärken i ryggen. Bara det bästa är gott nog för våra kunder och deras uppdragsgivare. Vi ser alltid till att vara lyhörda mot era krav och önskemål samt levererar fort med hög kvalitet, helt enkelt.

Läs mer här