EuroHorse – mässan 3-7 april för dig som älskar hästarI anslutning till de dubbla världscupsfinalerna under Gothenburg Horse Show, 3-7 april, arrangeras hästsportmässan EuroHorse. Det blir fem fartfyllda dagar med allt från uppvisningar med islandshästar, till livepodd med stora stjärnor som Malin Baryard-Johnsson. Missa inte din chans att lägga vantarna på en av de eftertraktade biljetterna redan i dag!

SvenskaMässan bjuder in till en riktig hästfest. Under fem dagar fylls deras 20 000 kvadratmeter stora mässyta med allt för dig som älskar hästar och ridsport. Här kan du lyssna på spännande föreläsningar, shoppa loss bland de över 200 utställarna, och se fartfyllda uppvisningar i paddocken. Det här vill du inte missa!

Vill du veta mer om EuroHorse? Klicka här

SvenskaMässan ligger i anslutning till både Gothia Towers och Scandinavium. Du har därför nära till både boende och restauranger. Du har även möjlighet att hinna njuta av mässan utan att missa de klasser du vill se under Gothenburg Horse Show.

– Ett tips från oss är att spenderaen dag på Gothenburg Horse Show och en dag på mässan EuroHorse, då hinner du med allt utan att stressa, säger Klas Pettersson, affärsansvarig för EuroHorse.

Stjärnspäckat i paddocken

I paddocken kan du exempelvis se fartfyllda hästshower så som Westernuppvisningar och islandshästsuppvisningar. Även Göteborgs Polisrytteri är på plats och Eleonore Simberg ger sina allra bästa dressyrtips. Missa inte heller Svenska Ridsportsförbundets livepodd tillsammans med Malin Baryard-Johnsson och Cecilia Berglund Bergåkra. Hör de två stjärnorna dela med sig av sina tankar kring tävlingsupplägg, rutiner och relationen till sina hästar.

Köp din biljett till EuroHorse här

Spännande föreläsningar för teknikintresserade

Vill du lära dig mer om hur teknik kan förbättra din ridning? Då har du tur, årets tema på scenen Horse Talk är nämligen HorseTech. Passa på att vara där när forskare och innovatörer tar plats och berättar om nya rön och tekniska innovationer. Här kan du till exempel lära dig mer om olika rid- och träningsappar, hur digitala innovationer kan göra stallet säkrare, och stigbyglar med magneter.

Sugen på att veta mer? Klicka här

200 utställare, hunduppvisningar och DJ-kvällar

Bland de över 200 utställarna kan du shoppa allt du behöver för ditt hästintresse. Här kan du hitta allt från ridbyxor och jackor, till stora transporttrailors. Känner du för att bryta av lite kan du ta en sväng in på hundområdet och se naturbrukselever från Burgårdens gymnasium visa upp roliga träningsmoment med hundarna från deras utbildning.

När dagen gått till ända har du nära till festen! Mellan 4-7 april anordnas DJ-kvällar i Gothia Towers lounge, som pågår sent in på natten. Njut av härlig stämning, bra musik och vinnaryra!

Missa inte hästfesten på EuroHorse – köp din biljett redan i dag!

Kan du inte komma? Häng med ändå genom att följa eurohorse_se, EuroHorse officiella konto på Instagram. Kontot kommer att administreras av föreläsaren och entreprenören Johanna Lassnack under hela mässan.

EuroHorse är Norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Här upplever du fartfyllda uppvisningar i paddocken, shoppar allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig om rasföreningar, avel och svensk hästnäring. Vi har helt enkelt allt för dig som älskarhästar, det är på vår hästfest det händer! Vi ses den 3-7 april 2019 på Svenska Mässan i Göteborg!