Hitta rätt solskydd på Trädgårdsmässan 21-24 marsStarkt solsken kan vara väldigt skönt, men också väldigt jobbigt. Den 21-24 mars kan du besöka Antman&Nyström Solskydd på Trädgårdsmässan i Älvsjö. De kommer att berätta om olika produktnyheter och ha fina erbjudanden på markiser.

– Med tanke på hur förra sommaren såg ut är det hög tid att se över sina solskydd inför kommande säsong, säger Lena Antman, ägare av Antman&Nyström Solskydd.

Det är nog många som längtar efter sol och sommar just nu. Så här under vintern är det däremot lätt att glömma bort hur påfrestande en riktigt solig dag kan vara. Hos Antman&Nyström Solskydd kan du hitta det solskydd som passar dig. De har ett stort utbud av solskydd i form av exempelvis markiser, pergolasystem, rullgardiner, persienner, gardiner med mera, men även andra produkter som balkongskydd, värmare och mygglösningar. De är specialister på sneda solskydd för både inom- och utomhusbruk.

Behöver du solskydd? Läs mer om Antman&Nyström Solskydd här

Ställer ut 21-24 mars på Trädgårdsmässan

Antman&Nyström Solskydd kommer att finnas på plats under Trädgårdsmässan i Älvsjö 21-24 mars i monter A08:18. Där kommer du exempelvis att kunna ta del av fina erbjudanden på markiser, och få höra om de senaste nyheterna. En av dessa är en trekantsmarkis som kan fås upp i stora mått. Den går nerifrån och upp i motsats till vanliga markiser som går uppifrån och ned, förklarar Lena. 

Vill du veta mer om Antman&Nyström Solskydds produkter? Klicka här

Vilka de andra nyheterna är vill Lena inte avslöja. Vill du veta vilka de är får du besöka deras monter A08:18 under mässan. 

Kontakta Antman&Nyström Solskydd senast 31 mars 2019 för att få en bra markisrabatt. De lämnar även 10 procents rabatt på övrigt sortiment fram till och med 30 april 2019.  

Hos Antman&Nyström Solskydd kan du hitta svalkan inför sommaren, precis som deras slogan lyder – Låt oss skugga dig.

Antman&Nyström Solskydd grundades 2001. Från och med 1 mars 2017 är Lena ensam ägare av bolaget. Till företaget finns ett antal certifierade montörer anslutna för att garantera ett professionellt utfört montage. Tillsammans har vi över 40 års yrkeserfarenhet. 

Vi är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet vilket ger dig som konsument en garanti för ett tryggt köp. Vi erbjuder samtliga på marknaden förekommande in- och utvändiga solskydd såsom markiser, balkongskydd, gardiner, gardintvätt, lamellgardiner, rullgardiner, plisséer, duetter, träpersienner, persienner med mera. Du får alltid en kostnadsfri rådgivning.