Förläng sommaren med ett skräddarsytt uterumDe flesta svenskar är överens om att sommaren är alldeles för kort. Med ett högkvalitativt uterum kan vi emellertid få njuta av en betydligt längre sommarsäsong – eller till och med fira nästa julafton omgiven av tropiska växter. Nu kan du bygga ditt eget uterum online, med Novorooms Uterumsbyggare. Testa själv och få en offert på direkten!

Många som önskar sig ett rymligt uterum avstår – det verkar för dyrt eller för krångligt. I själva verket är det inte så komplicerat som man tror. Novoroom använder gedigna, klassiska material som kan sättas ihop på bara några timmar.

– Vi hjälper dig att ta fram ett uterum som både är miljövänligt, beständigt, lätt att montera och utformas dessutom helt enligt dina egna specifikationer, säger Gustaf Hjelm, vd och huvudägare för Novoroom.

Här hittar du information om Novorooms uterum

Han berättar att Novoroom alltid har haft tillgänglighet och enkelhet för kunderna i fokus. Med detta som grund lanserade företaget i början av mars ett nytt onlineverktyg, Uterumsbyggaren, som möjliggör för vem som helst att enkelt designa sitt uterum.

– Med Uterumsbyggaren planerar du i egen takt och efter eget tycke. Du kan välja allt från isoleringsnivå och partihöjd till färger och takhöjd. Sedan får du direkt en prisangivelse på din design.

Här hittar du inspiration till ditt uterum

Efter att du är klar med din design och har fått din offert utformar Novoroom en specifik ritning av ditt uterum, som sedan skickas till dig och din återförsäljare. I det här skedet går det utmärkt att göra vissa ändringar, så du kan känna dig helt säker på att uterummet passar till just ditt hus.

– När du har godkänt ritningen hjälper sedan återförsäljaren dig med beställningen. Tillverkningen sätts igång direkt och inom 4-6 veckor kan du njuta av morgonkaffet i ditt nya uterum.

Här hittar du din återförsäljare

Förutom traditionella uterum erbjuder Novoroom även uterum och vinterträdgårdar med aluminiumstomme, högkvalitativa fasadpartier i glas och eleganta entrétak. En ny favorit är företagets glasräcken.

– Våra glasräcken kan specialbeställas i valfria mått, men finns också i ett stort urval standardmått. Alla varianter har laminerat och facettslipat glas, så att du för både säkerhet och vindskydd utan att bli berövad utsikten. Naturligtvis har du full valfrihet vad gäller utseendet och det går bra att installera räckena både ute och inne – det är bara att höra av dig, så hjälper vi dig, avslutar Gustaf.

Rapio tillhandahåller förädlade byggprodukter av hög kvalitet som tillgodoser “proffsens” och “gör-det-självarens” behov. Produkterna säljs och distribueras över hela Sverige under Rapio´s egna varumärke Novoroom.

Rapio´s huvudsakliga styrka skall ligga i kvaliteten hos produkterna, kvalificerad rådgivning till kunderna, samt bredden i och kombinationsmöjligheterna hos sortimentet.

www.novoroom.se