Allt för en roligare påskPåsken har många traditionella inslag och en som passar perfekt i år är äggjakten. Påskägg hör påsken till och för att sprida lite extra glädje i år tipsar vi om att lägga i Butterick’s skämtartiklar i äggen. 

Butterick’s är en festspecialist som lever för fest och maskerad. Sedan 1903 har de varit hela Sverige festspecialist. Nu är det snart påsk igen, en högtid för alla påskkärringar och äggälskare. Många hade hoppats att årets påsk skulle bli mer som vanligt, påskmiddagar med nära och kära utan restriktioner eller avstånd. Men vi får hålla i och hålla ut.

Likt förra året behöver vi tänka på att fira påsken med avstånd till varandra och fira hemma med den närmaste familjen. En rolig aktivitet och en klassisk tradition är äggjakten. En bra sysselsättning när vi tillbringar så mycket tid hemma. Håll hela familjen underhållna genom att ge dem den ultimata äggjakten ute i trädgården eller på innergården. Ett tips är att fylla påskäggen med Butterick’s klassiska skämtartiklar.

Tips på roliga prylar att lägga i ägget. Många av skämtartiklarna går det utmärkt att leka med och uppskattas av barn i alla åldrar.

Mördarsnigel
En mördarsnigel är ett tydligt vårtecken. Den spanska skogssnigeln, eller mördarsnigel som det heter i folkmun är en rolig artikel att lägga i påskägget. En skämt som kan återanvändas. Den lilla bruna skogssnigeln placeras ut på gräsmattan och skrämmer slag på trädgårdsägare.

Kletigt hundbajs
Kiss och bajs är alltid populärt. Nu finns det klassiska hundbajset i kletigt utförande. Otroligt verklighetstroget och denna lilla gyllenbruna hög kommer att garantera många skratt, speciellt för den som placerar ut den.

Fusktärningar
Det senaste året har sällskapsspel seglat upp som en favorit hos många. En populär present i påskägget för den som har otur i spel. Tärningen som gör att du nästan alltid slår sexor.

Bluffägg
Ingen påsk utan bluffägget. Hysteriskt roligt till en högtid där ägget står i fokus. Vi lovar, det kommer inte att kläckas. Släng det i marken och ägget studsar iväg.

Butterick's Leco AB är ett av Sveriges äldsta detaljhandelsföretag. Det startade i november 1903 på Drottninggatan i Stockholm och ungefär tio år senare öppnades en enhet i Göteborg av Wilhelm Aagesen. Sedan dess har företaget stannat inom familjen Aagesen/Olanders ägo i över 100 år och expanderat sakta men säkert. 1989 köpte Butterick's upp grossistföretaget Leco i Simlångsdalen och 2008 slogs de båda företagen samman till Butterick's Leco AB.

Idag har Butterick’s butiker i Stockholm, Täby, Göteborg, Malmö, Lund, Halmstad och Helsingborg. Butterick's finns även som shop-in-shop i Barkarby, Kungens kurva, Uppsala och Tidaholm samt naturligtvis också webbutiken www.buttericks.se. Butterick's Leco agerar även som grossist åt återförsäljare runt om i Skandinavien via www.leco.se.