Förläng sommaren med gop Skyroof

Längtar du efter långa sommarkvällar vid din uteplats? Vill du kunna sitta ute och njuta oavsett om det regnar eller är sol? Då är du inte ensam. Med ett transparent utetak, gop Skyroof, kan du tillsammans med familj och vänner njuta av sommaren oavsett väderlek.

gop Skyroof är ett modernt och stilsäkert altantak som gör att du och familjen kan njuta mer av de lediga stunderna i sommar. Njut av att allt oftare kunna äta frukost, lunch och härliga middagar utomhus. Dåligt väder eller regn behöver inte betyda att den trevliga grillkvällen med vännerna ställs in – med gop Skyroof kan du fortsätta njuta av sena kvällar ute och se stjärnorna lysa genom taket.

Kombinera Skyroof med nyheten Terrace
Det kompletta terrasstaket gop Terrace
kommer i tre storlekar och är perfekt tillsammans med gop Skyroof. Terrace passar dig som vill ha en exklusiv och praktisk lösning utan att behöva tumma på stil och design. Med endast två stolpar uppnås en stabil konstruktion som ger en luftig och öppen lösning som smälter in lika bra vid ett modernt nybygge som vid en äldre villa.

Ett tåligt alternativ till altantak av glas
gop Skyroof kommer med många fördelar jämfört med ett glastak. Takskivorna tillverkas av akryl som är hälften så tungt, och samtidigt sju gånger slagtåligare än glas. Eftersom gop Skyroof är betydligt lättare än glas är det mycket enklare att både hantera och montera.

Montering görs enkelt med det smarta profilsystemet som har förmonterade gummilister och täcklock med klickfunktion. Takskivorna är tillverkade av högsta kvalitet och helt återvinningsbara. Produkten är även BASTA-registrerad, vilket innebär att den klarar egenskapskriterierna vad gäller miljö- och hälsofarliga egenskaper.

Därför ska du välja gop Skyroof!

  • Transparenta takskivor med glaslook ger 92 procent ljusgenomsläpp.
  • Filtrerar bort UV-strålning. Materialet gulnar inte och skyddar från skadlig UV-strålning.
  • Lättare och starkare än glas. Hälften så tungt men sju gånger slagtåligare än glas. En säkerhetsgaranti oavsett väderlek och årstid.
  • Designat för nordiska förhållanden. Slagtåliga takskivor och robusta tillbehör som står emot regn och rusk, snölast och motverkar kondens.
  • Enkelt att montera. Smart profilsystem med förmonterade gummilister och täcklock med klickfunktion.
  • Hållbar. Takskivorna är tillverkade av återvinningsbar akryl.
  • 10 års garanti – gop levererar produkter av kvalitet!
FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

I över 50 år har vi utvecklat produkter för ett skönare uteliv till det skandinaviska hemmet och trädgården. Våra produkter hittas via återförsäljare inom byggvaruhandeln och är anpassade efter vårt omväxlande nordiska klimat och miljö. Med smarta material och konstruktioner gör vi det enkelt för dig att uppleva mer. Oavsett om du är proffs, hemmasnickare eller livsnjutare.

Läs mer om gop här