Välj ett underhållsfritt utegolv – upptäck gop Woodlon

Våren är här och det är högsäsong för att göra uteplatsen och trädgården i ordning. Kanske går du i tankarna på att lägga nytt golv på altanen eller terrassen? Söker du ett snyggt utegolv som är ekonomiskt och slitstarkt över tid – då har du hittat rätt!

gop Woodlon är en vacker träkomposit som håller i alla väder. Ett riktigt bra utegolv ska inte bara vara snyggt – det ska också hålla länge utan en massa underhåll med olja, bets och andra skadliga produkter. För visst kan man tänka sig mycket annat kul att lägga tid och energi på än att olja in altanen varje år?

Starkt, långlivat och återvunnet material
gop Woodlon har hela 25 års garanti vilket är relativt unikt för ett utegolv. Materialet är lika enkelt att bearbeta som ett trägolv och vanliga verktyg räcker gott och väl. Brädorna har en behagligt slät yta, som varken skapar sprickor eller släpper ifrån sig stickor som kan skada barn, djur eller vuxna.

Utseendet bevaras lika fint år efter år, oberoende av väderlek och klimat. De solida brädorna är särskilt anpassade efter vårt nordiska klimat till skillnad från exempelvis hålad komposit där frostsprängningar lätt kan uppstå.

gop Woodlon har även ett UV-skydd som står emot solens blekning och fläckar från fett och smuts. Golvet är helt fritt från giftiga tillsatser och materialet består av 95 procent återvunnet material från träfiber och polyeten. Kombinationen mellan minimalt eller obefintligt underhåll och lång livslängd gör gop Woodlon till ett ekonomiskt och långsiktigt alternativ för dig som vill investera i ditt hem!

gop Woodlon kommer i de tre olika träkomposit-modellerna Grande, Deco och Elegance i flera färger. Gemensamt för golven är den höga kvalitet och solida material. Modellerna och färgerna gör att du kan välja mellan allt från ett rustikt golv med struktur till ett utegolv med elegansen hos ett klassiskt trägolv.

gop Woodlon Golvplattor – perfekt till balkongen!
gop Woodlon Golvplattor är framtagna för balkongen eller den lilla uteplatsen. Golvplattorna är precis som gops övriga sortiment i hög kvalitet, underhållsfria och slitstarka. Ytan har en naturtrogen trästruktur i en slitstark yta som gör golvet motståndskraftigt mot fläckar och det skandinaviska klimat. För extra lång livslängd är golvplattorna även UV-beständiga. Finns i färgerna: Light Grey & Brown.

Här är 5 skäl till att du ska välja gop Woodlon utegolv:

  • Underhållsfritt, vilket gör att du slipper årlig skötsel med olja, bets och andra skadliga produkter.
  • Formstabilt för nordiskt klimat, med solida brädor som varken slår sig, spricker eller släpper stickor!
  • Slitstark inkapslad och UV-beständig yta i 360 grader ger maximalt skydd mot exempelvis fläckar, blekning, fukt och insekter.
  • Tillverkat av 95 procent återvunnet material från träfiber och polyeten. Inga giftiga tillsatser och fritt från farliga adhesiver och kemikalier.
  • 25 års garanti. Lång livslängd sparar både på ekonomi och miljö!
FÖR ETT SKÖNARE UTELIV

I över 50 år har vi utvecklat produkter för ett skönare uteliv till det skandinaviska hemmet och trädgården. Våra produkter hittas via återförsäljare inom byggvaruhandeln och är anpassade efter vårt omväxlande nordiska klimat och miljö. Med smarta material och konstruktioner gör vi det enkelt för dig att uppleva mer. Oavsett om du är proffs, hemmasnickare eller livsnjutare.

Läs mer om gop här