Här är fem fördelar med Hyperices superprodukterDe flesta känner till vikten av ett bra träningspass. Men alla är inte lika medvetna om hur viktigt det är med ordentlig återhämtning efter fysisk aktivitet – dels för att snabbare få krafterna tillbaka men även för att minska risken för skador.

– Vår massagepistol och våra återhämtningsbyxor är enkla och riktigt bra sätt att säkerställa att det görs på rätt sätt, förklarar Teodor Lindén, Nordic Sales and Marketing Manager på Hyperice.

Oavsett om du spelar padel på nybörjarnivå eller fotboll på elitnivå är det ett nödvändigt ont att låta kroppen återhämta sig. För den absoluta eliten är det dessutom viktigare än någonsin förut att kunna göra det så snabbt som möjligt. Det menar Teodor Lindén på Hyperice.

– De måste alltid prestera på topp, vilket innebär att de måste träna mer. För att kunna träna i den mängden måste du också kunna återhämta dig snabbare, och det är just därför våra produkter är så viktiga.

Läs mer om Hyperice här

Men det behövs inget atletiskt proffs för att dra nytta av Hyperices produkter, fortsätter han. Även en vardaglig motionär gynnas.

– De fokuserar sällan på sin maxprestation, fokus blir istället att undvika skador som man så lätt råkar ut för annars. Över tid innebär ett frekvent användande av våra produkter att de får mer tid över till de saker som de faktiskt älskar.

– Men om man kollar på elitidrottare så är det flera av dem som verkligen uppskattar våra produkter. Allt från skidåkaren Lindsey Vonn, hockeyspelaren Connor McDavid, golfaren Rory McIlroy och en av världens bästa fotbollsspelare i form av norrmannen Erling Haaland.

Massagepistol via Bluetooth
Det må finnas flera alternativ på massagepistol-marknaden, men om du vill ha en riktigt högkvalitativ och branschledande sådan är Hyperice Hypervolt 2 Pro det självklara valet. Kittad med modern teknologi ser den till att du behandlas precis på det sätt som du både önskar och bör.

Med hjälp av Bluetooth och en app i din mobiltelefon kan du logga vilken aktivitet du nyss utfört, och få förslag på program som du kan använda i din Hypervolt. Genom applikationen startar massagepistolen på rätt hastighet och berättar vilket munstycke du ska använda och hur länge du ska följa programmet.

Vill du veta mer om Hyperice Hypervolt 2 Pro?

– Det kan vara exempelvis höger framsida lår i två minuter. Den guidar dig genom ett väldigt bra återhämtningsprogram. Dessutom med patenterad teknologi som gör att den är extremt tyst, och den har även en trycksensor som gör att du håller ett jämnt tryck – hela tiden, förklarar Teodor.

Många fördelar
Det kanske enklaste sättet att varva ned efter träning, och samtidigt återhämta dig, är genom Hyperice Normatec 2.0. Återhämtningsbyxorna sätts smidigt på, och likt Hypervolten ansluts produkten till en Bluetooth-app. 

Mer info om Hyperice Normatec 2.0 – klicka här

Effekterna av att använda både Normatec och Hypervolt är flera till antalet, berättar Teodor.

  • Hjälper till att lindra träningsvärk och stelhet
  • Förbättrar din rörlighet
  • Främjar cirkulationen
  • Påskyndar återhämtning
  • Värmer snabbt upp muskler inför träning

För den som verkligen njuter av sin träning och inte vill hindras av kraftig träningsvärk eller skador är ett inköp av Normatec 2.0 eller Hyperice Hypervolt 2 Pro en investering som betalar av sig, avslutar Teodor.

Hyperice Hypervolt massagepistoler ger riktade tryckpulser in i kroppens muskelvävnad, vilket hjälper till att lindra muskelsmärta, stelhet och ömhet samt öka blodcirkulationen. Hypervolt ger en omfattande lindring genom att nå både ytliga och djupa muskelfibrer. Hypervolt-linjen levererar tre hastigheter med upp till 3200 slag per minut, nästan helt tyst. Hypervolt massagepistol är perfekt för att lindra spänningar och påskynda uppvärmning och återhämtning efter fysisk aktivitet.

Återhämtning gör att du presterar bättre. Maximera din träning och återhämtning genom att använda dig av Normatecs patenterade teknik. Normatec 2.0 serien fungerar både som högteknologisk uppvärmning men är även ett dynamiskt sätt att återhämta sig snabbare efter träning.