Har du husdjur och vill underlätta städandet? Bissell är din räddningAtt ha husdjur är som att ha extra familjemedlemmar. Vi älskar dem men de ställer också till med stök i form av djurhår som hamnar överallt och smutsiga tassavtryck efter lekfullt bus utomhus. Bissell kan vara din räddning med sina dammsugare specifikt framtagna för hushåll med djur. Ett smidigt sätt att bli av med djurhår och djurlukt. Med Bissell blir städandet enkelt!

Bara för att man har ett husdjur behöver det inte betyda extra stök, det har Bissell sett till. Familjeföretaget har varit verksamma i USA nästintill 150 år och därmed har de koll på sina grejer. Bissell designar sina kvalitativa produkter själva, de värnar om djur och att du som djurägare ska få en enklare och renare vardag. Medan en vanlig dammsugare kanske går sönder snabbare på grund av allt djurhår som fastnar, är Bissells produkter anpassade för just detta. 

Älska djuren men du behöver inte älska stöket
Det är underbart att ha en hund eller katt hemma, en extra vän eller familjemedlem som ger trygghet och kärlek varje dag. Men du vill kanske samtidigt hålla hemmet rent och fräscht vilket kan vara en jobbig kombination ibland. Djur hårar mycket och drar med sig smuts och oönskade lukter in i hemmet. Bissell har produkter som underlättar städandet så du kan slappna av i ett rent hem.  

Crosswave Pet Pro är det ultimata städverktyget med dammsugare och tvätt i ett. Med ett särskilt filter anpassat för att reducera djurlukt och en borste där djurhåret inte trasslar in sig blir städandet plötsligt en dans på rosor. Du slipper den stökiga biten som husdjur innebär och får ett rent och fräscht hem. Crosswave Pet Pro är utformad för både mattor och hårda golv. Du växlar sömlöst mellan rengöring och dammsugning med ett enkelt knapptryck.  – Dammsugning, moppning och torkning av små olyckor!

LED-ljus för synlig rengöring!
MultiReach Active 21V Pet från Bissell är helt ny på marknaden och har även den en borstrulle som är trasselfri från hår. Här får du en skaftdammsugare som enkelt kan konverteras till en handdammsugare. Ett effektivt sätt att få bort djurhår från alla skrymslen och vrår. Golvmunstycket har inbyggt LED-ljus som ger bättre synlighet när du rengör under till exempel soffa eller säng. MultiReach Active 21V Pet släpper dessutom ut en fräsch doft när du dammsuger som reducerar oönskad husdjurslukt.  – Effektiv och mångsidig rengöring utan hårtrassel!

Smuts är okej när städandet blir enkelt
För Bissell är det viktigt att göra städandet enkelt och smidigt. Vare sig det handlar om fläckar efter barnmat, rödvin, lera, choklad, djurhår eller en djurolycka finns Bissell till hands för att underlätta städning och få det att gå undan. På så sätt får du mer tid över till att njuta av ditt hem och slipper oroa dig för eventuellt fläckar och annat stök.  

Andra Bissell-dammsugare för hushåll med husdjur  

ICONPET 25V – Kraftfull, sladdlös och med hög prestanda

Pet hair Eraser HandLätt och sladdlös handhållen dammsugare. Tar bort djurhår från nästan var som helst.

SmartClean Pet FZ – Känner av ytan och optimerar automatiskt sugkraften. Avlägsnar envis smuts och djurhår utan hårtrassel.

BISSELL®s mål är att hjälpa dig att förbättra ditt hem och din vardag. 

Sedan 1876 har de ägnat åratal åt att utveckla rengöringsverktyg som är utformade för att hålla ditt boende i toppskick.