Har du husdjur och vill underlätta städandet? Bissell är din räddning

Att ha husdjur är som att ha extra familjemedlemmar. Vi älskar dem men de ställer också till med stök i form av djurhår som hamnar överallt och smutsiga tassavtryck efter lekfullt bus utomhus. Bissell kan vara din räddning med sina dammsugare specifikt framtagna för hushåll med djur. Ett smidigt sätt att bli av med djurhår och djurlukt. Med Bissell blir städandet enkelt! Bara för att man har ett husdjur behöver […]

Högkvalitativ hundmat som är rik på protein från insekter

Vill du känna dig trygg med att bara det bästa hamnar i din hunds matskål, och att din hund får i sig allt den behöver från sin kost? Då ska du välja FUNCiFURs insektsbaserade hundmat som är rik på protein från insekter och näring från naturliga och noggrant utvalda ingredienser så som grönsaker och superfoods.

Så väljer du rätt hundmat

Många tycker att det är svårt att hitta rätt foder för just sin hund, och vad är egentligen ett bra foder? Med ett stort utbud kan det kännas som rena rama vetenskapen, speciellt om hunden har särskilda behov.

Du kan hjälpa djuren med ditt testamente

Den rikstäckande organisationen Djurens Rätt bildades redan 1882, och arbetar för en värld där djur respekteras. Organisationens arbete innefattar bland annat att hjälpa och upplysa konsumenter om hur de kan handla mer djurvänligt.

Så tar du hand om din katt i sommar

De bästa tipsen för att din katt ska få en skadefri sommar

Sov bättre – med saltterapi

Besvär med andningen är ett vanligt problem som många lider av till följd av bland annat astma, nästäppa och snarkningar. 
Nu kan du lindra besvären – genom saltterapi i sovrummet.
– Salin Plus är en luftrenare som utsöndrar saltjoner för att du ska må bättre, säger ägaren Martin på Salin Plus.

Nyhet: Världens mest svenska hundmat

Som hundägare vill man ge sin fyrbenta vän bra mat. Att veta vilket torrfoder som borde ta plats i hundskålen kan dessvärre vara svårt. Magnusson Petfood gör valet lätt – med Sveriges första livsmedelscertifierade hundmat.
– Det innebär att hundmaten håller samma kvalitet som den mat vi människor äter. Våra hundar har rätt till mat som är tillverkad av bästa möjliga råvaror, säger Jonas Magnusson från Magnusson Petfood.