Här finns arbetskläder och tillbehör – till riktigt bra priserAtt hitta arbetskläder till förmånliga priser kan vara lättare sagt än gjort – och när det väl hittas är det mer regel än undantag att kvaliteten lämnar mycket att önska. På Billiga-arbetskläder.se får du dock ett stort urval av allt från arbets- till träningskläder, samtidigt som priserna alltid är låga och standarden är hög.

Oavsett om det gäller att hitta nya plagg till företaget, alternativt att finna arbetskläder för hemmaprojektet, kan det många gånger snabbt upplevas som en svårnavigerad djungel. Trots ändamål bör inte kvaliteten tummas på, men utan en rejäl budget kan det vara en svår historia. Hos Billiga-arbetskläder.se är det enklare än någonsin, med ett brett sortiment av alla olika typer av arbetskläder och med priser som passar även småföretagare liksom privatpersoner.

– Hos oss finns allt från restpartier till de senaste trenderna med de allra bästa varumärkena, säger Annika Gran på Billiga-arbetskläder.se.

Billiga-arbetskläder.se, ägda av det danska företaget DK Multi-wear ApS, öppnade sin svenska webbshop för fyra år sedan men har på kort tid etablerat sig, med fortsatt starka och tydliga visioner. I dag har företaget cirka 60 anställda och ett välfyllt lager med produkter som tilltalar flera olika branscher.

Finns något för alla
Med en sommar runt hörnet är det många som ser fram emot att påbörja projekten i hemmet, med allt från att måla om fasaden till att fixa till terassen. Att införskaffa propra arbetskläder är därför att rekommendera och kommer med många fördelar.

– Ska du till exempel sitta på knä och arbeta är det nästintill ett måste att köpa byxor som är till för det. Att sitta i flera veckor och jobba i till exempel jeans kommer skada dina knän, och det är även väldigt mycket mer bekvämt att ha flera lättillgängliga fickor för förvaring av olika verktyg och tillbehör, säger Annika.

Den som vill har även möjligheten att vid beställning få sin företags- eller föreningslogga på kläderna. Vid behov kan du som kund även få vägledning av Billiga-arbetskläder.se och dess experter för att uppnå ett så bra resultat som möjligt – oavsett om du önskar att ha broderat eller vanliga tryck-logotyper.
– Här finns något för de allra flesta arbeten och tillfällen; för den som ska snickra i hemmet, i vårdsammanhang, olika profilkläder till olika typer av skyddsutrustning för både privat och företagsbruk, säger Annika och avslutar:

– Det du letar efter finns med stor sannolikhet hos oss, till ett väldigt bra pris.

Billiga-arbetskläder.se har det största utbudet av arbetskläder till priser som tål att jämföras. Vi har både de senaste trenderna och billiga restpartier av kända märken som; Blåkläder, Fristads, Carhartt, ProJob och många fler.

Det stora utbudet ger dig möjlighet att välja ett helt set arbetskläder från samma märke. Du kan också kombinera kläderna kors och tvärs bland olika varumärken - och därmed välja de kläder som du gillar bäst.

Arbetskläder till alla branscher
Vi kan klä dig från topp till tå i kläder för alla branscher! Oavsett om du är en hantverkare, kock, servitör, tandläkare, sjuksköterska, bankrådgivare eller något annat, så har vi kläderna. Det kan vara kock- och servitörskläder såväl som kläder för vården eller en klinik, samt profilkläder som du kan använda i en förening eller i ett representativt jobb.

Billiga-arbetskläder.se är även mycket mer än bara arbetskläder. Vi har ett så brett utbud av sportkläder och fritidskläder, att din garderob kan kompletteras med praktiska och funktionella kläder för dig som gillar jakt och friluftsliv, golf, löpning, gym, cykling och mycket mer.

Läs mer