Vad driver dig? – Dags att se bortom strategier på ett papperUtan drivkrafter kan det vara svårt att prestera på topp, något som lätt kan gå ut över vårt arbete. Någon som vill göra skillnad för människor, och hjälpa dem hitta sitt driv är Tommy Bysell. Det gör han genom NLP, Neurolingvistisk programmering, en metod som hjälper oss förstå våra tankar och känslor, så att vi kan hitta rätt riktning i arbetslivet.

– I dag är 75 procent av alla anställda i Sverige oengagerade i sitt arbete, berättar Tommy Bysell. En siffra han med sina 37 års erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP Tekniker inom kommunikation, ledarskap och projektledning vill ändra på.

Tillsammans med Peppe Ekmark, talare och författare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling håller Tommy årligen ledarskapsutbildningar. Målet är att du som nybliven eller etablerad ledare ska hitta dina innersta drivkrafter, och lyckas ännu bättre i ditt ledarskap, vilket i sin tur leder till ett engagerat arbete.

– Det handlar om att utgå från sig själv och sina drivkrafter. Du kan inte skapa engagerade medarbetare om du själv inte vet vad som driver dig – på riktigt. Genom att förstå hur våra tankar styr oss kan vi göra nya val och på den vägen utveckla vårt ledarskap, men även utvecklas i helhet som individer, säger Tommy Bysell.

Börja med dig själv
NLP gör det möjligt att förstå varför man tänker och känner som man gör och hur man kan påverka det. Genom att förstå oss själva och det som driver oss hittar vi rätt riktning och kan därefter sätta upp mål för ett specifikt projekt, arbete eller vårt ledarskap i helhet.

– Inom många företag och branscher har man strategier och mål nedskrivna på ett papper men det betyder ingenting förrän vi känner drivkraften bakom dem orden. Man måste börja hos sig själv.

Peppe Ekmark och Tommy Bysell håller i slutet på april ledarskapskurser på Hooks Herrgård, en för nya ledare och en för etablerade. De har även årligen ledarskapskurser på Kursgården i soliga Toscana,  som i år går av stapeln i maj om omständigheterna tillåter.

Här kan du läsa mer och anmäla dig till:
Fyra dagars kurs för etablerade ledare i Toscana
Fyra dagars kurs för nyblivna ledare i Toscana
Två dagars kurs för etablerade ledare på Hooks Herrgåd
Två dagars kurs för nyblivna ledare på Hooks herrgård

Vill du lära dig NLP?
För dig som är nyfiken om tekniken och metoderna bakom NLP och vill kunna applicera kunskaperna på dig själv men även kunna förmedla dem vidare till andra erbjuder Tommy Bysell tillsammans med Stefan Schierbeck NLP-Practioner kurser på nlpnetwork.se. Intresset för den här typen av kunskap ser Tommy har ökat, framförallt nu när många jobbar hemifrån och vi plötsligt har mer tid för analys och självrannsakan och möter utmaningar med distansarbetet. Vad är våra inre drivkrafter? Och hur håller vi oss och våra medarbetare engagerade i arbetet när vi befinner oss på distans?

Om du är nyfiken på att hitta svaren kan du anmäla dig till en åtta dagars grundkurs och därefter avancera och läsa en tio dagars masterkurs, som båda är belägna i centrala Stockholm.


Om Tommy Bysell
Tommy Bysell har gedigen erfarenhet i coaching och projektledning. Med sin NLP bakgrund har han förmågan att skapa team och utveckla såväl organisationer som enskilda individer. Han hjälper verksamheter inom branscher som bank & försäkring, IT, bygg & fastigheter bland annat.

Behöver ditt företag hjälp med management eller projektledning?
Här kan du boka ett möte med Tommy Bysell