Mind Sthlm stöttar din personal vid psykisk ohälsa – digitalt eller via ett fysiskt möte

Personal som mår bra presterar bättre – att arbeta med mental hälsa på arbetsplatsen är därför en investering för framtiden

Så minimerar du risken för virus på kontoret

I dag flyttar allt fler anställda tillbaka till kontoret i hopp om att återgå till det normala, men i och med den pågående pandemin är det omöjligt. Istället införs nya rutiner för att säkerställa allas trygghet, men när lunchtimmen slår in uppstår en stor smittorisk. Hur kan du äta lunchen från favoritrestaurangen och samtidigt undvika […]

Här finns arbetskläder och tillbehör – till riktigt bra priser

Att hitta arbetskläder till förmånliga priser kan vara lättare sagt än gjort – och när det väl hittas är det mer regel än undantag att kvaliteten lämnar mycket att önska. På Billiga-Arbetskläder.se får du dock ett stort urval av allt från arbets- till träningskläder, samtidigt som priserna alltid är låga och standarden är hög.

Nomor coronasanerar lokaler i hela Sverige: ”Alla verksamheter har inte möjlighet till arbete hemifrån”

Virusets framfart drabbar både privatpersoner och företag. Vissa verksamheter har inte tid att vänta de 14 dagar som det tar för viruset att självdö om det kommit in i lokalen, utan måste fortsätta bedriva sina arbeten.
– Vi smittsanerar snabbt och säkert hos företagskunder och offentlig sektor i hela landet, säger Jakob Sellgren, vd på Nomor.

Ramudden: Alla har rätt till en säker arbetsplats

Ramudden hjälper företag med allt inom trafikanordningar – när och där det behövs

Ordning och reda med Medinet

Nu är det slut med schemastrul och jourproblem på landets sjukhus och kliniker. Med Medinets webbaserade system skapas en effektivare och flexiblare arbetsvardag. Det går att kombinera effektivitet med omsorg om personalen.

Lista: 4 knep för att skapa ett dreamteam på jobbet

Företagsledare världen över har under lång tid letat efter den hemliga formeln som skapar ett produktivt och framgångsrikt arbetsteam. Det är även något som HR-chefer skulle betala stora summor för.

Så kan digital företagshälsovård förebygga ohälsa och sjuktal

Nästan en miljon svenskar mår idag dåligt på sin arbetsplats vilket både påverkar verksamheternas lönsamhet och samhället negativt.

WW Viktväktarna erbjuder företag coach online

WW Viktväktarna berättar om hur de har utökat sitt populära företagserbjudande Wellness at Work med en digital lösning.

Så når man sin fulla potential – med spelifiering

Gamification – eller spelifiering på svenska – är ett sätt att utbilda medarbetarna på ett roligt sätt och stärka organisationens varumärke i hållbarhetsfrågor.