”Att flytta till Åland var mitt livs bästa beslut”

Åland – platsen där solen alltid skiner, vattnet alltid är blått och glassen alltid är god, åtminstone om man frågar allmänläkaren Emil Sanders. – När jag växte upp tillbringade jag långa somrar hos min mammas familj och förälskade mig i Åland. Att för fyra år sedan flytta hit för att arbeta inom primärvården har varit […]

Vad driver dig? – Dags att se bortom strategier på ett papper

Utan drivkrafter kan det vara svårt att prestera på topp, något som lätt kan gå ut över vårt arbete. Någon som vill göra skillnad för människor, och hjälpa dem hitta sitt driv är Tommy Bysell. Det gör han genom NLP, Neurolingvistisk programmering, en metod som hjälper oss förstå våra tankar och känslor, så att vi kan hitta rätt riktning i arbetslivet.

Mind Sthlm stöttar din personal vid psykisk ohälsa – digitalt eller via ett fysiskt möte

Personal som mår bra presterar bättre – att arbeta med mental hälsa på arbetsplatsen är därför en investering för framtiden

Så minimerar du risken för virus på kontoret

I dag flyttar allt fler anställda tillbaka till kontoret i hopp om att återgå till det normala, men i och med den pågående pandemin är det omöjligt. Istället införs nya rutiner för att säkerställa allas trygghet, men när lunchtimmen slår in uppstår en stor smittorisk. Hur kan du äta lunchen från favoritrestaurangen och samtidigt undvika […]

Här finns arbetskläder och tillbehör – till riktigt bra priser

Att hitta arbetskläder till förmånliga priser kan vara lättare sagt än gjort – och när det väl hittas är det mer regel än undantag att kvaliteten lämnar mycket att önska. På Billiga-Arbetskläder.se får du dock ett stort urval av allt från arbets- till träningskläder, samtidigt som priserna alltid är låga och standarden är hög.

Nomor coronasanerar lokaler i hela Sverige: ”Alla verksamheter har inte möjlighet till arbete hemifrån”

Virusets framfart drabbar både privatpersoner och företag. Vissa verksamheter har inte tid att vänta de 14 dagar som det tar för viruset att självdö om det kommit in i lokalen, utan måste fortsätta bedriva sina arbeten.
– Vi smittsanerar snabbt och säkert hos företagskunder och offentlig sektor i hela landet, säger Jakob Sellgren, vd på Nomor.

Så kan ni enkelt öka medarbetarnas arbetsprestation – tack vare nya kläder

Att investera i snygga företagskläder hjälper inte bara ditt företag att bygga varumärket utåt, det bidrar också till att ena medarbetarna.

Ramudden: Alla har rätt till en säker arbetsplats

Ramudden hjälper företag med allt inom trafikanordningar – när och där det behövs

Ordning och reda med Medinet

Nu är det slut med schemastrul och jourproblem på landets sjukhus och kliniker. Med Medinets webbaserade system skapas en effektivare och flexiblare arbetsvardag. Det går att kombinera effektivitet med omsorg om personalen.

Lista: 4 knep för att skapa ett dreamteam på jobbet

Företagsledare världen över har under lång tid letat efter den hemliga formeln som skapar ett produktivt och framgångsrikt arbetsteam. Det är även något som HR-chefer skulle betala stora summor för.