Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en oas för kropp och själEtt stenkast från Stockholms storstadspuls, beläget precis vid havet hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn.  Anrika konferens- och spahotellet har i över 100 år erbjudit sina gäster en upplevelse utöver det vanliga. 

Anrika Hotell Havsbaden har en historia som sträcker sig tillbaka till 1903, då Stockholmsbor vallfärdades till Grisslehamn för att avnjuta mat, dryck och strandbad med aktiviteter för kropp och själ. Sommaren 2018 genomgick Hotell Havsbaden en genomgående renovering och är i dag en av de primära destinationerna för dig som önskar en exklusiv spaupplevelse. Sveriges största spaanläggning erbjuder jacuzzi, flera inom- och utomhuspooler (varav en utomhuspool håller 38°C året runt) och en mängd fantastiska massage- och ansiktsbehandlingar. Hit kommer gäster för att koppla av, mysa och äta gott.  

– Vi har verkligen gjort allt för att skapa en oas för kropp och själ. Vi vill ge besökaren en unik upplevelse i vårt spa, här kan man slappna av och bara låta sig bli omhändertagen. En specialitet vi har är Velvet – en skönhetsritual på två timmar som våra gäster älskar, säger Anton Lukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Havsbaden. 

I den exklusiva spaavdelningen kan du bland annat njuta av ångbastu, torrbastu, hamam, massage och gym. Här vaggas du till att bara ta det lugnt, bada, basta och kanske unna dig en skön behandling. Eller så slår du på stort och bokar in en av de härliga paketlösningarna. 

Klicka här för att boka en spavistelse 

En oas full av möjligheter 
Utöver en spaanläggning med det lilla extra erbjuder Hotell Havsbaden konferens- och mötesrum med den senaste tekniken, en festvåning och middagar i världsklass. Ta med ditt företag på en konferensresa de sent glömmer och bygg ett starkare team med skräddarsydda företagsaktiviteter.  

– Vår konferensanläggning har den senaste tekniken och är garanterat strulfri. Baserat på våra företagskunders olika behov har vi tagit fram olika paketlösningar med bra priser, och vi skräddarsyr gärna efter önskemål. Vi har ett stort utbud av teambuilding-aktiviteter och vill man till exempel åka ribb eller crosskart så ordnar vi det, säger Anton. 

 

Tryck här för att boka konferenspaket 

Fantastisk utsikt 
Hotellet erbjuder rymliga rum med marint tema i alla prisklasser och nästan alla rum har en egen balkong med utsikt över havet eller innergården. Juvelen bland rummen är tornsviten med privat jacuzzi på taket där du har förstklassig utsikt över havet. Vare sig du är här med din käraste, dina vänner eller på konferens så erbjuder Hotell Havsbaden rum med alla tänkbara bekvämligheter.  

– Till oss kommer man för att få slappna av och njuta av det goda livet har att erbjuda. Vi bjuder våra gäster på harmoni och ser till att de blir väl omhändertagna och lämnar oss utvilade med ett leende. Att våra gäster ska längta efter att komma tillbaka är det vi strävar efter, säger Anton. 

Ett stenkast från storstadspulsen 
Det är enkelt att komma till Hotell Havsbaden i Grisslehamn och tar bara 90 minuter från till exempel Stockholm, Uppsala, Bromma, Arlanda och Gävle.   
– Vi har så många gäster som besöker oss mitt i veckan för att komma bort ett litet tag. Man unnar sig en paus i vardagen och det är härligt tycker vi, avslutar Anton. 

Läs mer om Hotell Havsbaden här

 

 

Hotell Havsbaden i Grisslehamn AB
Anrikt hotell grundat 1903 med 122 rum. Av dessa är 4 sviter, 20 sviter med badkar eller bastu och 45 standard minisviter.
Modern konferens- och spaanläggning. Konferensanläggningen har 9 mötesrum, det största med plats för 324 personer.

Kontakt
Telefon: 0175 - 309 30 

Epost: Mail:
Info@hotellhavsbaden.se 

Hemsida: 
www.hotellhavsbaden.se