Hundra procent förnybar el – från Hälsingland: ”Tryggt och lokalt”Lokalproducerad el med fokus på trygghet och hållbarhet. När du väljer att teckna elavtal med Helsinge Elhandel får du en mix av lokalproducerad el från sol, kraft och vatten.
– Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt elavtal, så närhelst du som kund behöver fråga oss om något finns vi där för dig, säger Malin Eriksson, försäljningschef.

När medvetenheten om vårt klimat växer börjar allt fler fundera över sina elavtal. Genom att välja ett lokalt elbolag värnar du inte bara om miljön – du får dessutom personlig service och slipper långa telefonköer och krångliga kontrakt.
– Vi som arbetar på Helsinge Elhandel är väldigt måna om våra kunder. Vi vill att du ska få snabba och tydliga svar på alla dina frågor och känna dig helt trygg när du tecknar ditt elavtal med oss, säger Malin Eriksson, försäljningschef.

Förnybar el
Helsinge Elhandel är ett riktigt lokalt elbolag i södra Hälsingland. Det startade 2011 och ägs av AB Edsbyns Elverk och Bollnäs Energi AB. Både medarbetare och den el som produceras kommer från  närområdet – elen utvinns ur biobränsle och vattenkraft i Ovanåkers och Bollnäs kommuner, samt ur solcellsanläggningar som finns i hela landskapet.
– Vatten-El, Sol-El och Sop-El produceras i närheten av oss och när vattenkraften som vi köper lokalt inte räcker till handlar vi från Lule älv. Som all vår el är även den ursprungsmärkt och bär dessutom miljöcertifieringen EPD-el.
Vill du läsa mer om Helsinge Elhandels el? Klicka här

I början av året fick Helsinge Elhandel det hedervärda certifikatet ”Schysst elhandel”, en certifiering som tagits fram av branschorganisationen Energiföretagen Sverige för att ge elhandelskunderna större trygghet och ökat förtroende för branschen.
– Vi är stolta över att vara en av de tio certifierade elhandelsföretagen i Sverige och att få ett kvitto på att arbetet vi lägger ner stärker branschen genom ökad tydlighet och lyhördhet. För oss står det personliga bemötandet i centrum och vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu fler kunder trygghet, bra pris, service och kvalitet.

 

Ett riktigt lokalt elbolag i södra Hälsingland – det är vi det.

Vi både finns i Hälsingland och hämtar den el som vi säljer företrädesvis från Hälsingland. Hos oss kan du köpa el som utvunnits ur biobränsle och vattenkraft i Ovanåkers och Bollnäs kommuner samt el som producerats i solcellsanläggningar runt om i Hälsingland.

Läs mer om den Vatten-El som vi säljer gul_pil
Läs mer om den Sop-El som vi säljer gul_pil
Läs mer om den Sol-El som vi säljer  gul_pil