Knepet – för att få balans i vardagen

Vi blir mer och mer hälsomedvetna och det råder en stor kunskap kring vikten av att ta hand om både kropp och själ. Nystartade Homie-Life in Balance vill med sitt produktsortiment tillgodose de basala behoven samtidigt som de bejakar det där lilla extra.
– Vi kombinerar en visuellt tilltalande design med ett bra innehåll för att skapa förutsättningar för ett ökat välmående och en minskad stressnivå, säger Sekina Kling, en av grundarna till Homie-Life in Balance.

Ett långt och lyckligt liv är någonting vi alla strävar efter men för att vara snäll mot kroppen och se till att den håller så länge som möjligt är det viktigt att se till att vi skapar de bästa förutsättningarna. Homie-Life in Balance har utvecklat ett produktsortiment som tillför viktiga och nyttiga ämnen till kroppen och som skapar en balans i det dagliga intaget.
– Eftersom produkternas visuella intryck dessutom påverkar den mentala och fysiska hälsan har vi valt att kombinera ett högkvalitativt produktinnehåll med en vacker design, säger Sekina Kling, en av grundarna till Homie-Life in Balance.
Lär känna Homie-Life in Balance här

Homie-Life in Balance steg fram på marknaden 2017 och erbjuder produkter som hälsokaffe, vitamindrycker, proteinpulver, kroppsoljor, tvål, hudsalvor, tvättmedel för träningskläder och kosttillskott. De har även valt att skapa en egen version av den i dag efterfrågade matkassen.
– Alla våra produkter, nuvarande som kommande, ska bidra till att skapa förutsättningar för ett liv i balans, säger Sekina Kling.

"Energiboost i brusform"
En produkt som snabbt har hunnit bli populär ur deras sortiment är energiboosten ”Level Up” i brusform som är en sammansättning av sju olika B-vitaminer, C-vitaminer samt naturligt koffein i form av guarana och grönt te. Den ska den minska trötthet och utmattning och även förbättra immunförsvaret. En av deras kunder, Sara Friman, som hunnit prova produkten uttrycker sig positivt.
– Jag tar gärna en under eftermiddagen när jag brukar få en dipp och även gärna innan träning för att få extra energi. Dessutom har jag gärna den framme eftersom förpackningen är väldigt snygg.
Vill du beställa "Level Up"? Klicka här

En andra populär produkt är deras ”Skin Repair" som innehåller kinesisk vitlera som gör att krämen snabbt går in i huden och påskyndar och hjälper kroppens egen förmåga att reparera skadad hud genom att öka blodcirkulationen.
Här hittar du populära "Skin Repair"

"Vidareutveckling av matkassen"
Homiekassen är en vidareutveckling av den i dag efterfrågade matkassen och ska ge näringsrik mat och mer tid och energi i vardagen – och väcka en nyfikenhet inför nya recept och smaker. Matkassen erbjuds i olika varianter som alla innehåller färska och närproducerade råvaror med bästa tänkbara kvalitet som även sparar på miljön.
– Din kropp är ditt tempel och det är nödvändigt att ta hand om den på bästa sätt. Det innebär även att det är helt okej att skämma bort den ibland.
Vill du veta mer om matkassen? Klicka här

"En revolutionerande affärsmodell"
Homie-Life in Balance har valt att arbeta utefter en ny revolutionerande affärsmodell inom vilken de valt att lägga mestadels av sin budget för marknadsföring på kunder.
– Om du som kund tipsar en vän om oss får du tillbaka en del av värdet på det din vän handlar för. Vårt mål är att alla våra produkter ska vara så pass bra att du vill rekommendera de till andra och gör du det ska du självklart få någonting för det, avslutar Sekina Kling.
Vill du bli ambassadör? Klicka här

Homie-Life in Balance är ett varumärke skapat för dig som vill leva ett liv i balans. Vi säljer ett antal snygga och praktiska hjälpmedel och produkter för ditt hem, din kropp, din hälsa och din träning. Vi vill att samtliga produkter skall hålla god kvalitet och snygg design så att du väljer att ställa den framme snarare än i skåpet.