Listan: 3 skäl att skaffa spotlights till ditt hemMånga underskattar hur viktiga ljuskällorna är i ett rum men faktum är att placering och val av lampor kan vara detaljen som knyter ihop rummet och inredningen. Här är spotlights ett perfekt val när du vill skapa rätt atmosfär med ljus. 

Med rätt belysning kan du höja både stilen och mysfaktorn i ditt hem, vare sig det gäller vardagsrummet, köket, badrummet eller varför inte hallen? Spotlights har kommit tillbaka som en stark inredningstrend, mycket på grund av hur enkla de är att placera och variera. Här är tre skäl till varför du ska haka på trenden och skaffa spotlights till ditt hem i höst.

1. Du kan enkelt justera ljuset efter behov
En av de största fördelarna med spotlights är att de kan riktas precis åt vilket håll man vill. Genom att belysa exempelvis en köksö, soffbordet eller en annan del av ditt hem skapar du enkelt den effekt du är ute efter. Genom att välja mellan spotlights med eller utan skena får du friheten att skapa precis den atmosfär du är ute efter.

2. Rikta ljus mot områden som är svåra att belysa
De flesta har delar av sitt hem som är lite klurigare att belysa. Det kan exempelvis vara en arbetsyta, korridor eller köksbänk där man vill kunna se ordentligt. Med spotlights kan du rikta ett behagligt ljus mot ytan när du behöver det och slippa förlita dig på sparsmakad allmänbelysning i taket.

3. Använd spotlights som inredningsdetaljer
Spotlights är inte bara praktiska utan kommer också i en mängd olika stilar, modeller och färger. För badrummet vill du kanske välja inbyggda downlights i en diskret färg medan fina prydnader och hyllor kan lyftas med en mer framträdande spotlight. Stockholms Ljusbutik erbjuder en mängd olika alternativ som passar alla rum i ditt hem.

Stockholms Ljusbutik Belysningsbutik på Fleminggatan 17 på Kungsholmen i Stockholm, på Fleminggatan 17 kan du hitta all sorts belysning. Vi har också ett mycket stort sortiment av Lampskärmar, Vi har över 1200 st lampskärmar i lager.

Hos oss hittar du allt från den lilla glödlampan du måste ha, till den stora takkronan du alltid velat köpa. Vi hjälper dig att leta fram belysningsarmaturer efter eget tycke och smak med stilar från funkisens tidsera
till senaste Italienska designen.

Tel: 08-6542900
E-mail: info@ljusbutik.se

Butikens öppettider:
Vardagar   10 - 18
Lördagar   10 - 16
Söndagar  12 - 16