Malin, 51: ”Efter två år är jag äntligen smärtfri”

Foto: Shutterstock

Under två år hade Malin Palm ont i rygg och nacke samt ischias. En dag när värken gjorde sig lite extra påmind sökte hon efter ett naturligt egenvårdsmedel på nätet och fann då Glyc.
Redan fyra dagar senare började hennes kropp fungera igen och värken försvann. 

Många gånger när vi får känning av värk i rygg och nacke härdar vi ut och intalar oss att det snart blir bättre. Efter ett tag blir värken en del av vardagen och sakta börjar kroppen att ”vänja” sig vid smärtan – och precis så var det för Malin.
– Det började för två år sedan med värk och stelhet i nacken, speciellt på morgonen, sedan släppte det lite och smärtan blev ett normaltillstånd, berättar Malin.

Under den här tiden fortsatte hon att träna – fem dagar i veckan stod spinning, core och bodypump på schemat. Men träningen gjorde ingen skillnad och besvären blev varken bättre eller sämre. Till slut blev stelheten och smärtan allt för påtaglig och Malin kunde knappt sitta framför datorn på jobbet. Förutom värk i nacke och rygg hade hon nämligen även drabbats av ischias.  
– Jag hade alltid ont någonstans, en kronisk värk som påverkade hela min vardag.

”När jag sökte på nätet föll pusselbitarna på plats”
För Malin kändes det självklart att söka efter ett naturligt kosttillskott för att komma till rätta med besvären.
– Jag misstänkte att jag saknade något näringsämne i kroppen, och när jag sökte på nätet föll bitarna på plats och jag tänkte att det var värt att testa Glyc.

Glyc är ett helt naturligt kosttillskott som innehåller extrakt av den grönläppade musslan samt tre viktiga näringsämnen; vitamin C, zink och marint kollagen. Musslan är mycket näringsrik med naturliga omega- 3 fettsyror samt glukosaminoglykaner och är därför drömmen för dina leder.

Vitamin C fungerar som stöd till normal bildning av ämnet kollagen, vilket har betydelse för broskets och benstommens normala funktion och som även kan bidra till att öka prestationsförmågan.  Zink bidrar till att behålla en normal benstomme. Därtill är Glyc utökad med kollagen, ett protein som är nödvändigt för bindvävens styrka och smidighet. 

Glyc är särskilt framtagen för att bidra till att bevara ett sunt, rörligt och aktivt liv – precis ett sådant liv som Malin nu återigen kan leva tack vare Glyc.
Ta reda på mer om Glyc här

”Glyc har gett mig så mycket”
Malin började med att ta fyra tabletter om dagen. Redan efter fyra dagar kände hon att stelheten och värken försvann, att hon blev mer rörlig och kunde fortsätta sin livsstil som vardagsmotionär.
– Att vakna en morgon och inte känna att jag har ont någonstans var helt fantastiskt och en stor lycka.

Normalt kan det ta mellan två till tre månader innan effekten märks av men det är väldigt individuellt. När effekten visar sig snabbt, som i Malins fall, kan förklaringen ligga i att ledvätskan har fått en mer smörjande sammansättning genom tillskott av glukosaminoglykaner, vilket underlättar uppbyggandet av ledvätska och ledbrosk. Leden blir helt enkelt oljad och smidig igen. 
– Glyc har gett mig så mycket, jag hade nästan glömt bort hur det var att leva utan värk, avslutar Malin.
Se Octeans utbud av produkter som kan hjälpa dig till ett aktivt liv

Om oss
Octean AB är ett företag rikt på innovation och nytänkande med mer än 40 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och egenvård. Vi brinner för väl dokumenterade produkter som har en positiv inverkan både hos människor och djurs hälsa. Vi är ett certifierat företag både inom kosttillskott och medicinska produkter, vilket innebär en kvalitetsstämpel på företaget Octean och våra produkter. Vi strävar alltid efter snabba leveranser och när du handlar hos oss handlar du ur en trygg E-handel.

Samtliga av Octean ABs produkter kännetecknas av snabba och långvariga resultat samtidigt som de alltid är naturliga och skonsamma. Våra produkter har utvecklats i nära dialog med kunder, erfarna apotekare och kemister samt företagets produktteam.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer:
010-703 60 00
E-post: info@octean.se