Nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag – till GöteborgsvarvetIntresset för nästa års halvmaraton, Göteborgsvarvet, är redan nu stort. Då allt fler fått mersmak för löpning under coronapandemin väntas det ansluta en stor mängd som springer loppet för första gången. I somras ändrade Skatteverket sina regler och en stor nyhet är att du nu kan använda ditt friskvårdsbidrag till en startplats i Göteborgsvarvet.

Enligt studier har intresset för löpning ökat kraftigt i flera länder under coronapandemin. Löpare ser nu fram emot att få delta i lopp, många för allra första gången. Anmälan till Göteborgsvarvet 2021 är öppen och många väntas delta.

Att anmäla sig till ett lopp innebär en kostnad, och många kan bli tveksamma kring huruvida de ska delta eller inte. I somras valde Skatteverket att utöka friskvårdsbidraget med fler aktiviteter, där bland annat motionslopp nu godkänns. Det är något som innebär att du har möjlighet att slippa betala ur egen ficka vid en anmälan till Göteborgsvarvet.

– Det är en fantastisk nyhet! Anmäl dig till Göteborgsvarvet och låt jobbet stå för kostnaden, säger Martin Bergman, Förbundschef på Göteborgs Friidrottsförbund/Göteborgsvarvet.

Läs mer om Göteborgsvarvet här

Alla kan delta
I Göteborgsvarvet, även känt som världens största halvmaraton, deltar alla typer av löpare. Unga som äldre, nybörjare och elitidrottare. Martin Bergman menar att en tidig anmälan kan sporra dig till att verkligen komma igång med löpträningen – samtidigt som du nu även har möjligheten att låta ditt jobb stå för kostnaden för anmälningsavgiften.

– Vi ser fram emot att återigen få arrangera lopp i världsklass och längtar efter att springa tillsammans igen. Nu är det ju dessutom enklare än någonsin att anmäla sig tack vare friskvårdsbidraget, och förmånerna är många för den som anmäler sig redan i dag. Vi ses 2021!

Bli en del av världens största halvmaraton! Göteborgsvarvet har arrangerats sedan år 1980, drygt 1,4 miljoner löpare har deltagit i loppet. Banan sträcker sig genom ett pulserande Göteborg med en publik på cirka 200 000 personer.

Vill du kontakta oss?

E-post: info@goteborgsvarvet.se
Forum: Göteborgsvarvet kundforum

Vill du anmäla dig till Göteborgsvarvet 2021? Klicka här!