Ny teknik ska ta bort föroreningar och dålig luftLuften du andas har en stor inverkan på din hälsa.
Mögel, fukt, husdjur, cigarettrök, virus och bakterier kan skapa en miljö som ökar risken för dålig hälsa, trötthet, astma och allergier.
BioZone har utvecklat hygiensystem som tar bort förutsättningarna för att problemen ska uppstå.

Vi spenderar 90 procent av vår tid inomhus och bara genom att andas utsätter vi hälsan för bakterier och partiklar som svävar omkring i luften. För att minska smittorisken krävs en förbättrad hygien i luft och på ytor. BioZone använder den senaste tekniken i sina luftrenare för att sanera och rena luften vi andas.
– Biozone kombinerar negativa joner med UV-ljus som tar bort bakterier och virus med en liten mängd ozon, precis som naturen gör, och hydroxylradikaler. Den renande plasman letar aktivt upp och bryter ner föroreningar i hela utrymmet. Det är en oslagbar kombination, säger Pär Ederstål, vd på BioZone.

Vill du veta hur BioZone´s luftrenare fungerar? Klicka här

BioZone drivs av Pär och Tove Ederstål. Sedan 2005 har de bearbetat den nordiska marknaden för att identifiera problem i inomhusmiljön och introducera lösningar med hjälp av sin nya teknik för sanering och kontinuerlig luftrening. De samarbetar med olika partners inom ventilation, elteknik, sanering, bygg, städ och fastighetsförvaltning och kunderna finns där det finns luft – överallt.

Tar bort mögellukt
Hygiensystemet har använts framgångsrikt av privatpersoner och ger ren luft i hemmet genom att ta bort mögellukt, lukt från husdjur, cigarettrök, partiklar, virus och bakterier som kan skapa en ohälsosam miljö och öka risken för astma och allergier.
– Med BioZone´s luftrenare kan du säkerställa att den luft du och dina barn andas är den bästa möjliga, säger Pär Ederstål.

Vill du också bli av med lukt från mögel, husdjur, cigaretter? Läs mer om BioZone´s luftrenare kan hjälpa dig 

En luftrenare är även en bra hälsomässig investering på företagskontor. En undersökning från University of Arizona visar att en anställd som är förkyld och dyker upp på sitt arbete på morgonen har hunnit infektera och smitta ner hälften av ytorna på en arbetsplats fram till lunch.
– Dessutom kan den göra medarbetarna mindre trötta, säger Pär Ederstål.

Vill du veta hur BioZone´s luftrenare kan användas på ditt kontor? Klicka här

”Minskning av flugor”
Många matbutiker har också använt BioZone´s luftrenare med goda resultat. Eftersom pantstationer med spilld öl och läsk är en utmärkt miljö för bakterier att växa i kan den dåliga lukt det orsakar sprida sig i butiken och även dra till sig fruktflugor från blom- och fruktavdelningen.
– Många butiker har upplevt en kraftig minskning av flugor och även fått bättre lukt i deras lokaler med vår luftrenare, säger Pär Ederstål.

Luftrenaren kräver enbart ett lampbyte per år, finns i olika storlekar, är enkel att flytta med och fungerar dessutom helt automatiskt och kemikaliefritt.

Vill du bli av med flugor och dålig lukt? Så kan BioZone´s luftrenare hjälpa dig

BioZone Scandinavia AB, som finns i Åkersberga ca 3 mil norr om Stockholm, har sedan 2005 bearbetat den nordiska marknaden för att identifiera problem i inomhusmiljön och introducera lösningar med hjälp av BioZone’s nya teknik för sanering och kontinuerlig luftrening. 

Klicka här för att läsa mer om BioZone´s luftrenare