Populär galopp- och höstmarknad intar Stockholm: ”En fullspäckad dag”Trolleri, galoppsport och food trucks - för hela familjen. 22 september är det äntligen dags för Stockholm Cup-dagen på Bro Park; stora galopptävlingar och en mysig liten höstmarknad som sätter guldkant på säsongen.
– Alla som vill tillbringa en minnesvärd eftermiddag med oss är välkomna, säger Amie Karlsson, kommunikationsansvarig på Svensk Galopp.

Med sommaren bakom oss går vi vidare från sol och bad till kallare vindar. För de flesta innebär det en lugnare vardag med jobb och skola; men med nya säsonger kommer nya aktiviteter. Varför inte göra hösten minnesvärd, när galoppbanan Bro Park håller en heldag med snabba hästar, höstmarknad och underhållning för stor och liten?

Vill du besöka Stockholm Cup-dagen med höstmarknad? Följ Bro Park på Facebook för mer information!

Fullspäckat schema
En gratisbuss tar dig från Stockholm Cityterminal till Upplands Bro för en minnesvärd eftermiddag med allt du kan tänka dig. Stockholm Cup är ett enormt galopplopp med svenska och internationella hästar av högsta klass. Amie Karlsson, kommunikationsansvarig på Svensk Galopp, berättar att alla under 18 år kommer in gratis och vuxna endast betalar 60 kronor. På Bro Parks Stockholm Cup-dag kommer det bjudas på aktiviteter för alla.

– Vare sig du vill äta god mat, avnjuta galoppsport av högsta klass eller gå tipspromenad med familjen lever Stockholm Cup-dagen på Bro Park upp till allt vad en fantastisk höstdag bör vara. Vi planerar en fullspäckad dag med någonting för alla, säger Amie.

Många aktiviteter
Under Stockholm Cup-dagen får du utöver galopplopp i världsklass ta del av unika upplevelser såsom live-underhållning av Simon Zion från Idol och trolleri. Blir du själv nyfiken på hur det känns att rida ett galopplopp finns det dessutom en mekanisk galopphäst på plats som simulerar känslan av ett riktigt lopp.

För dig som är hungrig väntar det bortom eminenta foodtrucks mysiga pannkakstält och grill med helstekt gris och hamburgare, tillsammans med en mysig höstmarknad med fokus på närproducerade varor, tipspromenad för hela familjen och publiktävlingar med fina priser i potten. Allting för att rama in galopp av internationella mått på Stockholm Cup-dagen.

"En dag att minnas"
– Kom och kasta hästsko med barnen, handla god choklad på marknaden och avrunda med att titta på galopp med Sveriges bästa hästar. Vi vill bjuda in familjer och vänner till en dag att minnas – det handlar både om den fascinerande galoppsporten såväl som andra aktiviteter och underhållning för alla som vill tillbringa en minnesvärd eftermiddag med oss.

Ta med familjen, kompisgänget eller din bättre halva, här finns något för alla. Till och med hunden är välkommen, så länge den hålls kopplad.

 

Stockholm Cup på Bro Park

Vad? Årets största galopptävling i Stockholm samt höstmarknad och underhållning

När? 22 september 2019 klockan 12.30-ca 18.30

Var? Galoppbanan Bro Park, Önsta Allé 1, Bro

Vad kostar det? Inträde 60 kronor, fri entré för alla under 18 år. Förköp ej möjligt.

Hur? Med gratis buss från Cityterminalen (klockan 12.00) eller från Bro Station (klockan 12.00 och 12.30) alternativt bil. Det finns gott om gratis parkering.

För vem? Alla! Det passar kompisgänget, familjen, par eller de som kommer på egen hand

Webbsida: svenskgalopp.se/bropark