Presenter med ett budskap från Efva AttlingMånga studenter, examensfester och bröllop stundar. Men vad är egentligen en passande gåva vid en sådan högtidsdag? Efva Attling erbjuder både trendiga och tidlösa klassiker som passar alla tillfällen – med ett budskap bakom.

Det är presenttider. Kalendern är fullbokad med examensfester, avslutningar, studentmottagningar och bröllop. Det är inte alltid helt lätt att köpa presenter, men ett smycke av något slag är ofta uppskattat. Efva Attling gör smycken som passar många – och oftast med ett budskap bakom. Efva själv kallar det för ”Beauty with a thought”, smyckena blir inte bara en snygg accessoar utan också laddade med något som berör. Det är lite av hennes signum.

Tillverkade första smycket som elvaåring
Efva Attling skapade sitt första smycke redan som elvaåring, och fem år senare blev hon lärling hos Bengt Liljedahl, en av Sveriges främsta guld- och silversmeder. Efter en 12 år lång modellkarriär kom hon så småningom tillbaka till hantverket att skapa smycken.
Designen på Efvas smycken är stilren och elegant med en twist, mycket av inspirationen hämtas från musikvärlden, ett naturligt steg för Efva som även har en bakgrund som artist.

Den perfekta examensgåvan
Vad är en passande gåva till någons högtidsdag? Kollektionen Dream med stenar i olika färger handlar om att följa sina drömmar och finns som örhängen, ringar och halsband. Designen är stilren och gillas av många och man kan välja en sten som passar mottagaren.
Smyckena i kollektionen Astra är också ett smakfullt och genomtänkt val, tanken bakom står för att man ska sikta mot stjärnorna och att ingenting är omöjligt. Ett motiverande budskap att skicka med någon som ska ge sig ut i världen eller arbetslivet.
Till en manlig student kan ett armband vara en bra present, till exempel från kollektionen Spine – som uppmanar till att ha ryggrad och stå upp för sitt ord. 

Hjälper en god sak
Efva Attling samarbetar med olika välgörenhetsorganisationer så som BRIS och Röda Korset. Genom kollektionerna Angels och Take No Shit kan varumärket hjälpa en god sak samtidigt som kollektionerna är typiska för Efvas design med starka budskap.

Ett smycke från Efva Attling är perfekt som present, de är tidlösa och håller länge. Att ge bort något som en person kan bära med sig i livet, både själva smycket och tanken bakom, visar att man tänkt på det där lilla extra – något som brukar vara väldigt uppskattat.