Så kan du göra din hud redo för vårenHar du hudsprickor, skoskav eller nariga händer som verkligen är i behov av lite extra kärlek? Trots en tämligen mild vinter är det många runtom landet som har fått torr hud på grund av vinterhalvåret, varpå en riktigt vårdande salva kan vara din räddare i nöden! Möt våren med det svenska märket Jukon Repair Original – som både mjukgör och återfuktar torra hudpartier på djupet.

Jukon Repair Original är en prisvärd salva som har funnits på den svenska marknaden ända sedan 1927. Salvan kan hjälpa din hud att bygga upp en skyddande barriär, så att den kan återhämta sig i lugn och ro.

Universalsalva för hela kroppen 
Vinterns torra och kyliga luft gör att många av oss får problem med bland annat självsprickor, torra läppar och nariga händer. Där kommer Jukon Repair Original in i bilden som tack vare sina många fördelar blir ett bra alternativ i badrumsskåpet. De vårdande och mjukgörande ingredienserna passar även perfekt till mycket annat; för att till exempel undvika uppkomsten av blåsor eller ömmande skoskav.

– Jukon Repair Original binder fukt och bildar en skyddande barriär, vilket aktivt mjukgör och vårdar torra partier – oavsett om du har spruckna läppar, torra händer eller kanske en nygjord tatuering som behöver smörjas in, säger Ulf Åkerström, chef inom produktutveckling på Hardford AB.  

Vill du läsa mer om Jukon?

Naturliga ingredienser för mjuk hud  
Allt fler blir noga med vad man smörjer in huden med – och  eftersom huden är kroppens största organ är det en trend av det bättre slaget. Jukon Repair Original är fullpackad med vårdande ingredienser, så som kokosolja, sheasmör, lingonfröolja och rapsolja. Dessutom doftar salvan gott av uppfriskande eukalyptusolja.

Förpackning av återvunnen plast 
Det är ett välkänt faktum att mängden plast i världen är katastrofalt stor – och berget av avfall ökar ständigt. Den utvecklingen vill Hardford AB ändra på.  

– Salvans förpackning är gjord av återvunnen plast för att värna om miljön. Dessutom sker tillverkningen i Sverige, avslutar Ulf.   

En vårdande och mjukgörande salva med gamla anor. Den återfettar, binder fukt och hjälper huden att bygga upp en skyddande barriär. Finns att köpa i dagligvaruhandeln.